2777
2789
عنوان

ویروس جدیدد🐝❗

161 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها یه بیماری جدید اومده.. 

که لرز بدون تب 

سر درد و بدن درد 

و کمی حالت گیجی از علائمشه

کسی تجربه اش رو کرده؟!  

میگن ویروس جدیده 

و من فردا کار دارم جایی و بشدت مهمه کاش یه طوری بهتر بشمم.. 

وخب میگن سه روزه و دقیقا امروز روز سوم بیماریه منه.. 

توی کاشان خیلی شایع شده این روزها

بله تب هم داره البته ...مادرشوهر من گرفته الان چهارروزه مارو کشت اینقدر ناله کرده ....من گرفتم باردارم هستم داروم نتونستم بخورم برا تبم فقط سرم زدن و کنارشم ویارشدید بالا میاورم جیکم درنیومد ...

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم گرفتم ...رفتم بیمارستان امپول تقویتی بزنم اونجا گرفتم....بدن درد و سردرد در حده مرگ که باهیچ مسکنی آروم‌نمیشد یک هفته طول کشید الان که ۲۰ روز گذشته هنوز ضعف و بیحالی دارم و همینطور این گوشه اون گوشه میخوابم ...خیلی خیلی بده...متاسفانه دیگه کسی ماسک نمیزنه واین ببماری خیلی سریع منتقل میشه

ایند همون علایم انفولانزا هست.هر روز که ویروس جدید بوجود نمیاد.اتفاقا من این فصل انفولانزای بدی گرفتم در حد مرگ

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

بله تب هم داره البته ...مادرشوهر من گرفته الان چهارروزه مارو کشت اینقدر ناله کرده ....من گرفتم باردا ...

عزیزم مادرشوهرتون حتما آستانه دردشون پایینه  وبالاخره سنی ازشون گذشته کم طاقتتر هستن نسبت به شما که جوون هستین