2777
2789
عنوان

چهارسال پیش

826 بازدید | 50 پست

ساعت ۱۲و۵ دقیقه دخترم بعد ۷سال انتظار ونازایی به دنیا اومد.خدایاشکرت.قسمت همه منتظرا بشه🥰🥰هرکی بچه دارنمیشه ناامید نباشه امیدش فقط وفقط خدا.دکترا هیچ کاره هستن.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه بچه داری ؟ کمه که

بله.همینم معجزه بود عزیزم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
فقط یه بچه داری ؟ کمه که

دنبال چی هسی الان؟واقعا جقدر بعضیا بیشعورن

یه قسمتهایی از وجودم خاموش شدن، که واقعا دوستشون داشتم. متاسفم برای خودم که نتونستم ازشون در برابر بزرگسالی محافظت کنم.

عزیزم الهی ۱۲۰ ساله بشه زیر سایه ی پدر و مادر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خداروشکر ❤️😍 خدا برا شما و پدرش حفظش کنه ان شالله شاهد موفقیت هاش باشید 

ممنون عزیزم.انشااله

خدا برات نکهش داره عزیزم بعضیا تو این سایت فقط دنبال ایراد کرفتن و تیکه انداختنن

یه قسمتهایی از وجودم خاموش شدن، که واقعا دوستشون داشتم. متاسفم برای خودم که نتونستم ازشون در برابر بزرگسالی محافظت کنم.

برای منم دعا کن عزیزم عقب انداختم انشالله حامله باشم🥺❤️

انشااله هستی.بیخیال باش وبسپار به خدا.

😍😭

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دنبال چی هسی الان؟واقعا جقدر بعضیا بیشعورن

اشکالی نداره شاید بی منظور گفته