2777
2789
عنوان

کمالات یعنی چی؟🙄

1311 بازدید | 13 پست

سلام

من یه دوستی دارم که البته صرفا آشناییم

بعد خیلی معتقده که جذابه و همه پسرا شیفته و جذب اون میشه همه جا

چند وقت پیش تو جمعمون حرفش شد و یکی گفت والا انچنان به اصطلاح کمالاتی هم نداره با این اندامش و بقیه خندیدن بهش

من نفهمیدم واقعا کمالات از رو اندام طرف حساب میشه؟

دیگه روم نشد بپرسم یعنی چی خب  

ولی شنیدین اینو؟

کاربری دست دو نفره :)

معنی دقیق کمالات نمیدونم چیه

اما منظور اون خانم این بود که همچین تحفه هم نیست

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کمالات🤔مثلا اخلاق نیکو و هنر و چمدونم ازین چرت و پرتا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

کمالاتو برای اخلاق و اینا مگه نمیگن؟

کمالات به اندام بستگی نداره

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

کمالات  منظور ویژگی های خوب و برجسته یه آدمه 

اندامم خب میتونه شامل بشه 

کسی ک چاقه و به فکر درمان نیست 

ولی بیشتر شامل چیزای اکتسابی میشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

کمالات یه چیزی مثل استعداد و توانایی های شخصه مثلا میگن آشپزی بلده نجیبه باحیا هست با شخصیته مثلا اینه به نظرم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

الان اسکولمون کردی؟؟؟؟؟

کمالات جمع کمال ینی حد زیادی از یه چیزی و داشتن  هر صفت بارز یا ویژه ای که فرد داشته باشه و توش با حد اعلایی رسیده باشه رو اصطلاحا میگن بعد وقتی صفات بارزش زیاد باشه اصطلاحا بهش میگن چه فرد با کمالاتیه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اینو که میدونم ولی حس میکنم منظور اینا یه چیز دیگه بود گفتم شاید معنی دیگه ای میده

نه کنایه زده ینی هیچ چیز خاص و ویژه ای نداره و خودشو دست بالا میگیره🚶‍♀️😹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
 الان اسکولمون کردی؟؟؟؟؟ کمالات جمع کمال ینی حد زیادی از یه چیزی و داشتن  هر صفت بارز ی ...

نه بابا  

معنیشو که میدونم واضح نخواستم بگم ولی به کمالات اخلاقی و شخصیتش اینا اشاره نمیکردن

این دوست ما خیلی خیلی لاغره و خب برداشت من این بود که داره به این اشاره میکنه که هیچی نداره  

کاربری دست دو نفره :)