2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

55 بازدید | 13 پست

خانما وقتی کیس ازدواج مناسب ندارین حاضرین برای نیاز عاطفی و جنسی با یک شخص مناسب ک دوست هستین وارد رابطه بشین، میدونید مناسب ازدواج هم نیستینا فقط برای نیاز عاطفی و جنسی ، کم سن هم نیستین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر اوم آقا هم اولیه که فقط با دوست باشین آره  کسی و علاف خودت نکنی بعد بگی نمیخام

هم من فعلا برا ازدواج انتخابم اون نیس هم اون فعلا میگه نه، برای منم اون پختگی تو زندگی بودن رونداره

ممنون ک نظرت و گفتی صادقانه همسر شما راجع به این که دختر باشی یا نه پرسیدند یا حساس بودند؟

قبل از ازدواج ترجیحاااااااااا دختر باش چون مهمه دیگ

اما خب چون خودش دختر بازی زیاد کرده و ذهنش باز شده بود زیاد حساس نشد رو گذشتم در کل رابطه برقرار نکن کردی هم نگو سر بسته بگو مثلا رل داشتم اگرم میخوای بگی

ک گرچه من معتقدم چطور مزدا رابطه داشته باش قبل ازدواج مشکلی نیست زنا عیبه؟

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
قبل از ازدواج ترجیحاااااااااا دختر باش چون مهمه دیگ اما خب چون خودش دختر بازی زیاد کرده و ذهنش باز ...

والا من اگر مردی ندونه بپذیره که همون‌طور که خودش نیاز داشته منم نیاز دارم بنظرم اون مرد منطق و قضاوتش مختل هست!

اره درسته نیاز نیس خیلی با جزییات گفته بشه

والا من اگر مردی ندونه بپذیره که همون‌طور که خودش نیاز داشته منم نیاز دارم بنظرم اون مرد منطق و قضاو ...

اره منم بااینا ابم ت ی جوب نمیره ک واسه خودشون خوبه واسه ما بد

بهشم من گفتم اگر واسه ت خوب بوده واسه منم بوده توقعت ک نیست هیچچچ پسری ت زندگیم نبوده باشه

واکنش شون چی بوده؟

گفت منم توقعم‌نیست هیچ پسری ت زندگیت نبوده باشه چون خودم تا تهش رفتم اما خب اگ ی کارایی نکرده باشی بهتره هم واسه خودت همم من

گفت منم توقعم‌نیست هیچ پسری ت زندگیت نبوده باشه چون خودم تا تهش رفتم اما خب اگ ی کارایی نکرده باشی ب ...

خب در نظرتم باشه اون مبدمنست من رابطه برقرار نکردم 

وگرنه شاید حرفش چیز دیگ ای میشذ