2777
2789
عنوان

زیست (: 🥲

113 بازدید | 8 پست

من شروع کردم تست زیست بزنم برا فصل دوم زیست دهم

اوایل یه دور میخوندم میرفتم سر تست بلد نمیشدم

ایندفعه شروع کردم از گفتار اول چندیییین بار کتابو خوندم در حد تیکه پاره کردن😂

ولی بازم از تست میترسم🥲 همش میترسم الان برم سر تست بلد نباشم 🥲🥺

راهکار دارید؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

خب تست و بخون اگه پیداش نکردی برگرد کتاب جواب و پیدا کن و حل کن تا ۱۰ ۱۵ تا راه میوفتی 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس اولش همینه کم کم راه میوفتی با زدن تست زیااااد

کتاب خیلی سبز و میکرو برا تست آموزشی و دست ورزی بعدش که مسلط شدم ، آی کیو رو بزنم خوبه؟

من فیلم میبینم بعد یبار کتاب و جزوه رو میخونم بعد تست میزنم اونایی ک بلد نیستم یا غلط میزنم نکتشونو ...

من یه اخلاق بد که دارم تست غلط که میزنم کلا ناامید میشم 🤧

کتاب خیلی سبز و میکرو برا تست آموزشی و دست ورزی بعدش که مسلط شدم ، آی کیو رو بزنم خوبه؟

بنظرم اول شما برو سراغ یک منبع اگر سطح ضعیفی داری خیلی سبز بعد که کم کم راه افتادی و تست های خیلی سبزو زدی برو سراغ نشرالگو و در آخر پایه ات قوی شد ای کیو 

البته خودتو فقط محدود به کتاب نکن از هرجا که میتونی تست بزن آزمون های آزمایشی تست های گوگل