2777
2789
عنوان

بارداری

135 بازدید | 6 پست

سلام مامانای با تجربه من بچه اولمه از هفته۹ شروع به لکه بینی کردم تا هفته ده یکم بیشتر شد  ببخشید بافت قهوه ایی دفع میکردم رفتم دکتر گفت هماتوم داری شیاف وقرص داد و گقت استراحت کن الان هفته یازدهمم دفعه لخته خون سیاه دارم ترشح ام سفیده با شیاف ترشح ام رنگش سعید شده ولی الان دوباره رفتم گلاب به روتون دسشویی یع لخته سیاه دفع شد ازم گهگاهی این لخته خون سیاه دفع میشه به نطرتون هماتوم داره دفع میشه یا خطر ناکه برم دکتر هیچ دردی ندارم تو رو خدا کمک ام کنین با هزارتا دارو باردار شدم خیلی ناراحتم😞

منم اینطوری بودم هماتوم داره دفع میشه..برای من شیاف تاثیر نداشت دوباره رفتم دکتر بهم آمپول داد خونریزیم قطع شد

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر عزیز ی سوال من ده روز بعد رابطه ک کاملا هم بی خطر بود بی بی زدم منفی بود دوباره دوروز‌بعد زدم منفی بود و دوباره بعد دوروز‌تکرار کردم منفی بود یعنی تا ۱۴روز بعد رابطه من ۳بار بی بی منفی دیدم اما یک هفته اس ک پریودم عقب افتاده و حس میکنم سینه ام رشد داشته بدون هیچ‌درد و سوزشی 

امکان بارداری هست بنظرتون؟