2777
2789
عنوان

توالت فرنگی😞😞😞😞

826 بازدید | 13 پست

سلام نی نی سایتیای عزیز .ببخشید که اینجا سوالمو مطرح میکنم.من توی خونه قبلیم که مستاجر بودم خودم توالت فرنگی از داروخونه گرفته بودم و مشکلی نداشتم.الان تو خونه جدید خودش توالت فرنگی داره ولی ببخشید موقع اجابت مزاج آب از داخل توالت به بدنم میخوره باید چی کار کنم😢😢😢بعد از هر بار دستشویی باید حموم برم خیلی سختههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بدیش همینه 

یک جا دیدم خمیر ریش تو دستشویی میریزه دیگه نمیخوره به بدن نمیزاره اب بیاد بالا 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

ببین فلش تانگشو ببند آب داخلشو خالی کن که تو سنگم آب نباشه اون آب داخلش باعث پرتاب میشه  بعد تموم شد کار باز کن فلش بهترین کار همینه 

سر صبح حالم بد شد 🤢🤢🤢

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
ببین فلش تانگشو ببند آب داخلشو خالی کن که تو سنگم آب نباشه اون آب داخلش باعث پرتاب میشه  بعد تم ...

ببخش عزیزم حالتو بد کردم واقعا برام معضل شده فلش تانک کجاشه نمیدونم؟

آره منم نتونستم باش کنار بیام 

توالت معمولی در کنار توالت فرنگی  ندارید که از توالت فرنگی قبلی خودت استفاده کنی

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ببخش عزیزم حالتو بد کردم واقعا برام معضل شده فلش تانک کجاشه نمیدونم؟

دوتا دکمه داره روش آب  خالی میکنه تو توالت اول شکنگ زیرشو نگاه وصله به شیر آب یک اهرمی داره اونو ببند تا آب نره تو توالت بعد فلش تانگ بکش تا تو سنگ آب نیاد بهترین کار همینه 

والله مال مااصلا اینجوری نیست من خودم تا پنج سال قبل اصلا متنفربودم ولی حالا فقط فرنگی چون واقعا برای پا وزانو خیلی بهتره بعد اصلا سردنیست روش وقتی فضا گرمه خوب اونم همونطوره .من یه روز درمیون همه جاشو وایتکس اسپری می کنم و میشورم همیشه برق میزنه از تمیزی حتی دخترمم فقط فرنگی استفاده می کنه چون راحته