2777
2789
عنوان

امپول سه ماهه ضد بارداری زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 27 پست

من ۳ساله قرص میخورم، فقط با س نم داره چاق میشه نمیخوام‌ خیلی بزرگ بشه بدم میاد، میخوام آمپول جلوگیری بزنم. رفتی دکتر برات نوشت؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگن الان با زدن این آمپول ها هم امکان بارداری هسن. نمیدونم چیکار کنم . دوتا بچه دارم اصلا از ت ...

الان قرص ها هم تقلبی شدن

چاره چیه

طبیعی هم در کنارش جلوگیری کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ۳ساله قرص میخورم، فقط با س نم داره چاق میشه نمیخوام‌ خیلی بزرگ بشه بدم میاد، میخوام آمپول جلوگیری ...

امپول هم چاقی شکمی و با سن میاره

باید ورزش داشته باشی کنارش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
امپول هم چاقی شکمی و با سن میاره باید ورزش داشته باشی کنارش

بدبختی اینکه هیچ جا چاق نمیشه فقط با   سن.

اا من فکر کردم آمپول چاق نمیکنه. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
بدبختی اینکه هیچ جا چاق نمیشه فقط با   سن. اا من فکر کردم آمپول چاق نمیکنه.

من میزنم ولی با رژیم الان اوکی ام

من ۳ساله قرص میخورم، فقط با س نم داره چاق میشه نمیخوام‌ خیلی بزرگ بشه بدم میاد، میخوام آمپول جلوگیری ...

نه .زن داداشم داروسازه خودم بهش گفتم اونم برام آورد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ایشون خیلی زیاد استفاده کرده . من همین یه دور زدم دیگه نمیزنم .الان میگن طبیعی بهترین روشه .

بهترین روش هست منتها برای بارداری ناخواسته 

طبیعی ۲۵ درصد احتمال خطا داره یعنی بیشترین خطا در بین روشهای پیشگیری 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد