بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. این پست هاتون خوب هست ولی ببخشید بعضی خوب نیست. اگه میشه پاک بشه
دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
ببخشید نه میشه اینجا گفت و نه این که جسارت نمی کنم ولی ان شاءالله یه مقدار تجدید نظر بشه. سایت که بعضی اوقات بدون نظرات میشه
دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
خیر. این پست اشکالی نداره. به عنوان کسی که آیات قرآن رو میزارید بعضی موارد خوب نیست. البته هر طور صلاح میدانید