2821
2789
عنوان

کیا بیدارن ؟چرا؟

201 بازدید | 36 پست

من چون اومدم خونه بابام دوشبه که کولرشون سوخته بچم گریه می‌کنه خوابش نمیبره

خونه خودمم دوره کلید هم ندارم شوهرمم خونه باباش اینا خوابه کلیدم دستشه باید صبح برم ازش کلید بگیرم

بچم هلاک شد از بس گریه کرد از گرما😭

خودمم دارم پا به پاش گریه میکنم هر چقدر سعی میکنم قوی باشم یه جاهایی کم میارم افکارم خیلی بهم ریختس دو شب پیش پدر شوهرم اینا بعد یک ماه گفتن بچه رو بیار ببینیم رفتم اونجا فهمیدن کولر بابام اینا خرابه زنگ زدن تعمیرکار ولی حتی بخاطر نوه شون یه تعارف هم نکردن اونجا بمونم بعد حرصم میگیره مادر شوهرم همش بچه رو از بغلم میگیره میگه این بچه ما هست و اینقدر بوسش می‌کنه که چندشم میشه چون همش تظاهره اگه راست میگفت نمیزاشت بچم الان اینقدر اذیت بشه 

هیچی برای یه مادر سخت تر از گریه های بچش نیست😭

وقتی اینجوری گریه می‌کنه دیوونه میشم😭

خدایا چرا امشب اینقدر طولانی شده 😭

چرا صبح نمیشه برم خونه خودم😭

شما چرا بیدارید؟ 

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااا 

یه ملافه پهن کن به ش ورت و زیر پیرهن برا بچه ات بپوش پنجره رو باز کن با یه چیزی بادش بزن تا خنک شه

من نماز خوندم دیگه خوابم نبرد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
کدوم شهری 

شیرازم اما بخاطر بچم که پشه نیاد تو خونه نمیتونم در و پنجره رو باز کنم تو اتاق هم خیلی گرمه

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
شیرازم اما بخاطر بچم که پشه نیاد تو خونه نمیتونم در و پنجره رو باز کنم تو اتاق هم خیلی گرمه

حداقل با باد بزن بادش بزن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
واااا  یه ملافه پهن کن به ش ورت و زیر پیرهن برا بچه ات بپوش پنجره رو باز کن با یه چیزی بادش بز ...

تو شرایط من نیستید نمی‌دونید چی میگم 

بابام اینا چون درخت تو حیاط شونه پشه ریز زیاد دارن اگه ادمو نیش بزنه هیچی دیگه بخاطر همین نمیتونم درو پنجره باز بزارم 

چرا همون شب ک رفتی خراب بود فرداش نرفتی موندی 

ظهر شد بابام هم رفت سرکار 

تعمیر کاره هم قول داد که تا شب درستش کنه نگو سرکارمون گذاشته بوده

2828
2791
2779
2792