2777
2789
عنوان

بیاین کمک لطفا

128 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بد رفتم سونو میگه جمجمه بچه بزرگتر از حد نرمال بدنش۳۲هفته بود ولی سرش۳۸هفته تا برم دکترم دق میکنم خیلی خطرناکه؟تازه هر دو کلیه اش زده اتساع خفیف قطر لگنچه رو هم زده ۷میلی متر تو اینترنت سرچ کردم چیزی نفهمیدم ی عده میگن خطر ناک ی عده میگن عادیع چکار کنم خیلی نگران بچم  بریچ هم هست جفتمم پایینه ینی همه جوره حالم بد کلیه هام سنگ داره وااای خدایاااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم ❤انشاءالله کوچولوت سالم دنیا میاد .صدقه هم هر روز بذار کنار به نیت سلامتی امام زمان و فرزندت امام زمان براش دعا میکنه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بخدا تا الان همه چیش خوب بوده یهو همین سونو اخر این همه مشکل پیش اومده اخه الان وارد ۳۴هفته شدم  ...

بچه ی خواهر من و‌گفتن بینی کوچکه و از این بچه های ناقص هست.‌مجبور شد رفت اون سونو که چی چیه با آمپول یک آبی تزریق میکنن تو شکم.‌۸ میلیون پول سونو داد.‌گفتن هیچیش نیست.دکترا واقعا گاهی الکی میترسونن

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
بچه ی خواهر من و‌گفتن بینی کوچکه و از این بچه های ناقص هست.‌مجبور شد رفت اون سونو که چی چیه با آمپول ...

هعییی شوهرمم میگه دکترا الکی نگران میکنن اونارو ولشون کن حرف زیاد میزنن ولی بازم اگر ی درصد درست باشه بچه مشکل دار بیاد چ گلی به سر بگیرم این ک سرش بزرگه خب میشه ارثی باشه اخه باباش هم سرش بزرگ بوده خیلی ولی کلیه هاشو کجای دلم بزارم