2777
2789
عنوان

دلم خیلیییی گرفته

167 بازدید | 15 پست

از اینده میترسم..خیلی به خانوادم‌وابستم..برادرام خواهرم مامان بابام..خیلی بهشون وابستم.میترسم دراینده اینقد ازهم دورشیم که دیگه غریبه شیم ما خواهربرادرا...یه داداشم رفته یه شهر دیگه براژندگی ،اون یکی هم همینطور رفته یه شهر دورتر...بااین احساسا چطور کناربیام.خودم متاهلم بچه دارم‌.ولی اصلا باشوهرم خوشبخت نیستم..

شماهم این احساسا زو دارید ؟؟؟؟

بالاخره آدم دور میشه من خونه ام نزدیک مادرمه 

مادرشوهرم ۱ کوچه فاصله داریم اما حتی سراغی ازمون نمیگیرن 

ببین بخدا قسم جلو حقوق شوهرمو بستن یکیشون نیومد بگه چی دارید چی ندارید اصلا چیزی دارید بخورید پس توقع ندارم دیگه

ازشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره آدم دور میشه من خونه ام نزدیکا مادرمه  مادرشوهرم ۱ کوچه فاصله داریم اما حتی سراغی ازمون ...

ینی وابسته نیستی اصلا؟؟؟ من شاید بخاطر مشکلات زندگی زناشوییمه که کمبپود دارم و بیشتر سمت خانوادم کشیده شدم میترسم تنها بشم تنهاترازقبل

کاش بتونیم به هیچ کس وابسته نباشیم. منم مثل تو خیلی احساساتی هستم. چرا عزیزم با همسرت احساس خوشبخت ...

چون ازاول زندکی بهم دروغ کفت.چون دست بلندکرد چندبار.چون بددهنه.و خیلی کارا کرد که دیکه حتی تکیه گاهم نسست

ینی وابسته نیستی اصلا؟؟؟ من شاید بخاطر مشکلات زندگی زناشوییمه که کمبپود دارم و بیشتر سمت خانوادم کشی ...

چرا بودم خیای ناراحت میشدم اول ها 

اما الان دیگه نه ناراحت نمیشم 

ب این باور رسیدم هیچکس رو ندارم تو مشکلاتم نبودن ی دست نوازش نکشیدن رو سرمون پس چ وابستگی چ دلتنگی چ دل خوشی 

چرا بودم خیای ناراحت میشدم اول ها  اما الان دیگه نه ناراحت نمیشم  ب این باور رسیدم هیچکس ...

درسته...درکت میکنم..خیلی خوبه که وابسته نیستی و‌توی زندکی متاهلیت غرقی‌و‌خوش و خرم کنار شوهرتی

چون ازاول زندکی بهم دروغ کفت.چون دست بلندکرد چندبار.چون بددهنه.و خیلی کارا کرد که دیکه حتی تکیه گاهم ...

عزیزم💜

من برای قوی شدن روحم ،خیلی از درسهای استاد شجاعی استفاده کردم.

خدا رو شکر خیلی بهتر شدم.

اگه ایتا یا تلگرام داری حتما روزی یک فایل صوتی گوش کن.بیست دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره.ولی خیلی تغییر میکنی.

این لینک کانالشونه 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

درسته...درکت میکنم..خیلی خوبه که وابسته نیستی و‌توی زندکی متاهلیت غرقی‌و‌خوش و خرم کنار شوهرتی

نه دختر اصلا خوشبخت نیستم مرد خوبیه اما ۴ میلیارد بدهی داریم بخاطر اعتمادی ک ب برادرش زد داداشش بدهکارمون کرد جلو حقوقشو بستن حتی نیومدن بگن جی دارید بخورید 

نه دختر اصلا خوشبخت نیستم مرد خوبیه اما ۴ میلیارد بدهی داریم بخاطر اعتمادی ک ب برادرش زد داداشش بدهک ...

عجب ادمایی..خیلی پیش اومده که دیگدم ادم تز نزدیکاش ضربه میخوره.واقعا ناراحت شدم 

پس اگه بدهکار نیستید قدر لحظه لحظه زندگیتو بدون ک بد دردی بدهکاری ذهنت همه اش درگیره 

بجاش تادلت بخواددروغ گفته.به صراطی مستقیم نیست.بددهنیش..قرض هم که زیادداریم...