2777
2789
اینجوری نگید شاید خودش بچه پسر دوست داره اولا هیچ فرقی ندارن نه دختر بهتره نه پسر  بعدشم هرچی ...

وای دقیقا حرف دلمو‌زدی ادما خودشون فرق رو از قبل گذاشتن تا میگی دختر میخوام همه میگن آخییی عزیزمممم تا میگی پسر میخوام میان گیرمیدن که دخترا مگه چشونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا حرف دلمو‌زدی ادما خودشون فرق رو از قبل گذاشتن تا میگی دختر میخوام همه میگن آخییی عزیزمممم ...

تا وقتی به اعتدال نرسیم هیچ پیشرفتی نمیکنیم

تا سالیان سال هی پسر پسر میکردن

نتیجه شد دختران عقده ای

حالا بالعکس

الهی روزی برسه که از این افکار پوسیده رها بشیم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
وای دقیقا حرف دلمو‌زدی ادما خودشون فرق رو از قبل گذاشتن تا میگی دختر میخوام همه میگن آخییی عزیزمممم ...

بابا بخدا هر دو نعمت خدا هستن من یه برادر دارم بیشتر از من هوای پدر و مادرمو داره خیلیم ازش راضین خداروشکر 

من اینقدر پسر دیدم که به داد پدر و مادر رسیدن و برعکس خیلی دختر دیدم سالی یبار حال ازشون نمیپرسه 

و برعکس

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
بابا بخدا هر دو نعمت خدا هستن من یه برادر دارم بیشتر از من هوای پدر و مادرمو داره خیلیم ازش راضین خد ...

عزیزم موضوع اینه که بچه یا پسرمیشه یا دختریکی دخترداره دلش پسز میخاد یکی پسر داره دلش دختر میخاد طبیعیه پسر خوب داریم پسر بد هم داریم دختر خوب داریم دختر بد هم داریم همه به تربیت برمیگردن 

عزیزم موضوع اینه که بچه یا پسرمیشه یا دختریکی دخترداره دلش پسز میخاد یکی پسر داره دلش دختر میخاد طبی ...

اره دقیقا من هرکی رو دیدم همین‌ رو میگه فقط اینجا اینجوری جبهه میگیرن

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

انشالله هر  کی هر  چی دوست داره خدابهش بده 

من خودم هیچ فرقی بین کسی که دختر دوست داره یا پسر دوست داره نمیبینم تفاوت فردی و تفاوت سلیقه هست و کاملا عادی و قابل احترام 

خوبی و بدی هم مرتبط به جنسیت نیست نه در اینجا و نه در هیچ جای دنیا