2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسیت رو مرد تعیین میکنه 

پس ی ماه قبل اقدام همسرتو ببند ب گرمی 

انواع مغزها. خرما . شیره انگور . موز .انبه .نارگیل . 

گوشت هم گوسفندی و بوقلمون .

و هرچیزی ک خودت میدونی طبعش گرمه و دم دستت هست 

دوغ و ماست خیلی کم بخوره 

حتما پسردار میشی ... 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
چرا؟

اولا ک ببخشیدا با احترام ب پسر دارا ...اخه مگه پسر چیه ک بخای بری دنبال درمان خدا هرچی میده سالم باشه ولی دختر خیلی بهتره همدم ادم میشه و حرف گوش کن و خانوم میشه ن مث پسرا فق جنگجو و غلدور

امام رضا عاشقتم💜
اولا ک ببخشیدا با احترام ب پسر دارا ...اخه مگه پسر چیه ک بخای بری دنبال درمان خدا هرچی میده سالم باش ...

چه میشه کرد زندگیه دیگه یکیو میبینی دختز داره برای بچه دوم پسر دوس داره یکیو میبینی پسر داره برای دومی دلش دختر میخاد موضوع برتری نیس

اولا ک ببخشیدا با احترام ب پسر دارا ...اخه مگه پسر چیه ک بخای بری دنبال درمان خدا هرچی میده سالم باش ...

کی گفته همه پسرا بدن؟؟؟؟

الان یکی بیاد بگه با احترام به همه دختر دارها اخه دختر چیه همه لوس و ننر

نظرتون چیه؟

تربیت من بچه م رو میسازه

تموم کنید این حرفا رو خواهشا

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

اینجوری نگید شاید خودش بچه پسر دوست داره اولا هیچ فرقی ندارن نه دختر بهتره نه پسر 

بعدشم هرچی دختر هست همدم پدر و مادر نیست و هرچی پسر غلدر نیست 

لطفا بین جنسیت تبعیض قائل نشید 

روزی صدبار اینجا میگن دختر میخوام همه میگن آفرین کافیه یکی بگه پسر میخوام همه میگن پسر خوب نیست 

الان دیگه دوره اینا گذشته دختر پسر فرقی نداره فقط سالم باشه

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
هیچیو بزور از خدا نگیر ک خوب نیس هرچی صلاح باشه خودش میده

اره عزیزم هیچی به زور نیس قطعا خدا صلاح میدونه گلم شک نکن ولی آدم تو زندگیش دلش یچیزایی میخاد تلاش میکنه اگه شد که خدا خاسته اگه هم نشد بازم خدا خواسته