2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بين بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 28 پست

ببین مادرشوهر من در حدیه ک بشوهرم ناخوداگاه میگه داداش . ب من اکثرا میگه زنداداش . و جدیدا در پی حماسه ای جدید ب پسرم گفت عمه 🤐🤐🤐 .

ناخوداگاه میگه هاااا . هیچ وقت حمایتمون نکردن نه مالی  نه عاطفی .خیلی کم انگشت شمار بوده .

بعد میگه مااحترام پسر بزرگمونو  (شوهرم )بیشتر از همه داریم 😵🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداشاهده كار داره زنگ ميزنه بيا كمكم ولي اون خواهرم خونست دست به هيچي نميزنه يا خيلي چيزاي ديگه ميدو ...

دست بی نمک هست و بس

من دیگه عادت کردن

برام مهم هم نیست هر جا هم میرم میگم

مامانم خواهرم واسش ی چیز دیگست و خیلی بینمون فرق میزاره

مامانم خیلی عصبانی میشه ولی میگم تا دلم خنک بشه حداقل مامانم متوجه بشه خر نیستیم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ببین نمیخوام اصلا شعار بدم یا حرف کلیشه ایی بزنم من خودم نوزده سالمه و پارسال دقیقا مثل تو فکر میکر ...

عزيزم  من  سي سالمه يه بچه هشت ساله دارم بحث من اينه كه چرا تو كه كار داري زنگ ميزني به من پول قرض ميخواي زنگ ميزني به من يا هزارتا چيزاي ديگه بعدش اين فرق گذاشتن ناراحت ميكنه ادم 

عزيزم  من  سي سالمه يه بچه هشت ساله دارم بحث من اينه كه چرا تو كه كار داري زنگ ميزني به من ...

بیین من میدونم چی میگی میفهمم ولی من میگم دیدی ادم بعضی وقتا ب صورت کلی تو ی بازه ی زمانیه بدیه و همه چی براش بزرگ بنظر میرسه؟ به همه چی حساس میشه و به ضرر خودش برداشت میکنه؟  شاید زیادی داری برای خودت بزرگش میکنی من نمیگم چیزی نیست اتفاقا هست ولی یکم زمان بده مطمئنم ک ی روز اصلا برات بی اهمیت میشه

بیین من میدونم چی میگی میفهمم ولی من میگم دیدی ادم بعضی وقتا ب صورت کلی تو ی بازه ی زمانیه بدیه و هم ...

اميدوارم همين جوري بشه ولي ادم از مادرو پدر خودش يه جور ديگه انتظار داره 

اميدوارم همين جوري بشه ولي ادم از مادرو پدر خودش يه جور ديگه انتظار داره 

فقط اینو بدون اصلا از عمد نیست به هرحال تو خودت مادری

مطمئن باش اونجوری ک ما بهش نگاه میکنیم و برداشت میکنیم اونا اصلا ثانیه ایی فکر هم نمیکنن موقع انجامش

فقط اینو بدون اصلا از عمد نیست به هرحال تو خودت مادری مطمئن باش اونجوری ک ما بهش نگاه میکنیم و بردا ...

نه عزيزم اتفاقا يه مادر هميشه بايد حواسش به اينجور چيزا باشه و خوب درك كنه اين مسايل رو 

نه عزيزم اتفاقا يه مادر هميشه بايد حواسش به اينجور چيزا باشه و خوب درك كنه اين مسايل رو 

خب دیگ مادرای ما قدیمی شدن ب هرحال نسبت ب خودمون

بزار رو این حساب ک واقعا حالیشون نیست. منکه با این دید پیش میرم و دیگ ناراحت نمیشم ازشون