2777
2789
عنوان

از هم جدا شدیم😭

242 بازدید | 8 پست

دوسال باهم بودیم.اومد خاستگاری خانوادم ردش کردن همه چیش خوب بود ولی پول نداشت.پدرم راضیه به ازدواجمون خواهرم نمیزاره تهدید کرده ک اگه بیان بیرونشون میکنم آبروریزی راه میندازم خواهرم بهش زنگ زد فحش مرده هاشو داد ولی بخاطر من اون هیچی نگفت😭

فقط  ی خونه تمیز تو روستا و شاید ۲۵۰میلیون سرمایه .شب و روز کار میکنه ولی هیچی ب هیچی هیچوقت پدر نداشته ی برادر داشت تو اوج جوانی فوت شد ی مادر داره فقط.اندازه دوتا آدم زرنگ کار می‌کنه ولی فایده نداره کار مشخصی نداره ولی قرار بود کاسبی راه بندازه😭خییییلی همو دوس داشتیم خیلی باهم خوب بودیم😭😭امروز اولین روزیه ک باهم حرف نزدیم دلم داره میترکه از دوریش.ی خاستگاری دارم ک همه چی داره اون گفت با من خوشبخت نمیشی گفت نمیتونم زندگیتو خراب کنم و تموم کردیم.حالم خیلی بده. لعنت به بی پولی 😭لعنت به بدشانسی 😭لعنت ب نرسیدن😭😭😭😭😭 توروخدا نمک نپاشید رو زخمم 😭😭😭😭😭حالا من باید چیکار کنم توروخدااااا بگید

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com