2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب كارما ك حتي يك درصد هم اعتقاد ندارم  ادم خيانتكار هم ذاتش خرابه  ذات خراب هم تا ت ...

ممنون از توجهت عزیزم 

اگر کسی طرفش کلی ایراد داشت و طرف خیانت کرد آیا توجیه هست مثلا نخواست زندگیش رو خراب کنه ولی خب طاقتش هم تموم شده بود ؟

اگ شوهرم خیانت کنه ولی من بخوام ادامه بدم باهاش قطعااا اخرین دلیلم اینه ک بمونمو صبوری کنم تا ادم شه

درسته عزیزم ولی اون موندن راهی بی دشوار و اراده آهنین می‌خواد که ببینی و بفهمی انگار ندیدی و نفهمیدی 

حتی اگه سرش به سنگ بخوره کسی که خیانت دیده دیگه اون ادم سابق نمیشه واون زخم همیشه توی قلبش میمونه خی ...

اینو کاملا باهات موافقم و هرگز اون اعتماد اولیه بدست نمیاد همیشه ته دلش یه نگرانی سنگینی میکنه 

درسته عزیزم ولی اون موندن راهی بی دشوار و اراده آهنین می‌خواد که ببینی و بفهمی انگار ندیدی و نفهمیدی ...

من همیشه انتخابای زندگیم انتخاب بین بدو بدتر بوده احتمالا اون دوراهی ک منو نگهمیداره انتخاب گزینه بد هست

يعني اون ايراد داشته طرف مقابل خيانت كرده؟ متوجه نشدم

بله عزیزم اون ایراد داشته طرف خسته شده و جلوی آشنا و فامیل هم نخواسته زندگیش رو بهم بزنه و یا مثلا بچه داشته ولی طاقتش هم تموم شده