2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت

1564 بازدید | 73 پست

باهات خوشبخت بشم میخوامت نشم هم میخوامت . 

بهم گفت میترسم تو ترکم کنی . 

بهم گفت من از این آدما نیستم ک اگه ی زمو طلاق بدم برم بعدی گفت من یکیو انتخاب میکنم که تا آخر عمر زندگیم باهام باشه . گفت من باتو بدترین روزها هم داشته باشم هیچوقت ترکت نمیکنم گفت هیچوقت هم نمیزارم تو ولم کنی گفت اگه بخوای هم نمیزارم . گفت من فقط تو کنارم باشی آرامش دارم ...🙂ولی این حرفش ک گفت من از هیچی ترس ندارم جز ترس اینکه ولم کنی خیلی روم تاثیر گذاشته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقته نامزدین؟

ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم

🙂

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

مردها اکثر چرت و پرت زیاد میگن  جدی نگیر خخخخخخ

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

دوسپسرته؟

پسرا وقتی تووفازن از این شعرا زیاد میگن 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍