2777
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 12 پست

من هفته 17بارداریمو6تیر نوبت انومالی دارم.پریروز رفتم باغ...همش نشسته بودم و نتونستم دراز بکشم.بعدش که اومدم دل دردام شرو شد.با استراحت بهتر میشم...خیلی الان میترسم و دارم دیوونه میشم.حتی میترسم برم دکتر.یوقتایی اینقد درد میگیره که باید با روغن ماساژ بدم تا بهتر شه.میشه یکم منو اروم کنین و بگین باید چیکا کنم؟زیر دلمه.ینی تقرییا همون خط سزارین.گاهی میگیره گاهی ول میکنه.دردش همیشگی نیس اما یوقتایی شدیده

ینی چی میترسم برم دکتربا ترسیدن هیچی حل نمیشه

برو دکتر اگ لازم باشه سونومیده نهایت شیاف برات مینویسه با استراحت بهتر شی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا سز شدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

منم درد داشتم دکتر گفت رحمت داره جا باز میکنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
🫥با خودت اینکارو نکن  این چه فکریه  دور از جون دور از جون اتفاقی بیوفته ک درد شمابااستر ...

مطمئنی؟ینی اگه بچه بمیره علائم داره؟بخدا ازبس سرچ میکنم و همه نچشتن علائم داره یوقتایی دیوونه میشم.برام دعا کن پس.دعا کن انومالیمم سالم باشع و این۵ماهشم سالم طی کنم

مطمئنی؟ینی اگه بچه بمیره علائم داره؟بخدا ازبس سرچ میکنم و همه نچشتن علائم داره یوقتایی دیوونه میشم.ب ...

بیشترین ظلمی ک در حق خودت میتونی بکنی اینه علائمت رو از گوگل سرچ بزنی ...

اصلا اینکار نکن 

من تو بارداری اول بدترین روزارو داشتم ،ولی سرچ نکردم ،چون میدونستم میخاد چی بگه ....

شماهم ارامش خودت حفظ کن 

یکم گلاب با اب قاطی کن بخور اروم میشی 

ایشاالله نی نی هم صحیح و سلامت میاد بغلت