2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بودم جرش میدادم

چطور 

چیکار میکردی؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه هست

میشه برای منم دعا کنین ازدواج کنم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

امروز روزیه ک امام علی و همسرش باهم ازدواج کردن 

ولی دیگ ناموسا خیلی چرت میشه سالگرد یکی دیگ شما ب هم دیگ کادو بدین

شورشو دربیاری مناسبتای مهمت دیگ واست جذابیت نداره

چطور  چیکار میکردی؟

متنفرم از مرد رفیق باز زن گرفته براچی پس..... که بذارش توخونه بمونه خودش بگرده من نذاشتم یکبارم همسرم با دوستاش بره جایی هرجامیره باهم میریم شد عادت براش..... اینقد غر میزدم اینقد بداخلاقی درمیوردم که زهرمارش بشه با رفیق گشتن

متنفرم از مرد رفیق باز زن گرفته براچی پس..... که بذارش توخونه بمونه خودش بگرده من نذاشتم یکبارم همسر ...

ببین ب حرف راحته دعوا کردیم غر زدم ولی کار خودش میکنه شوهرت خودش هن نمیخواد بره و کوتاه اومد گیر مرد زبون نفهم‌نیفتادی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من هروقت خواستم سالگرد ازدواج بگیرم نشده🤣

اولین سالگرد عروسیم بود

دومیش زایمان کرده بودم قهر بودیم باهم

سومیش گوشیمو شکسته بود خوشم نیومد بگیرم

خدا چهارمی رو بخیر کنه 🤣

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
نمیدونم .... انگار فهمیده نقطه ضعفم شوهرمه همش سعی میکنه بهش بی احترامی کنه تا من حرص بخورم... ببخش ...

خاعش میکنم عزیزم ببین مادر خیلی چیز با ارزش هستش شوهرم با ارزشه قدر دوتا و بدون مامانم ی چند وقت با شوهرم لج  بودن اصن اسم مامانمو پیش شوهرم نمی‌گفتم اسم شوهرم پیش مادرم الان خداروشک رابطه شون خوبع 

خاعش میکنم عزیزم ببین مادر خیلی چیز با ارزش هستش شوهرم با ارزشه قدر دوتا و بدون مامانم ی چند وقت با ...

خداروشکر...

اما من مامانم خیلی زیاده روی میکنه....شوهر من انقدر حرمت نگه میداره اما....

نمیدونم چرا این کارو میکنه اصلا دلیلشو نمی‌فهمم خسته شدم دلم میخواد زار بزنم اگر شوهرم آدم بدی بود بهش اهانت می‌کرد خدایی نکرده میگفتم حق داره اما بی دلیل بدی میکنه،تا جایی که حتی برادر کوچکم هم یاد گرفته بی حرمتی کنه.... امروز برادرم راجبم شوهرم چیزی گفت که دلم میخواست خودمو خفه کنم مامانم هیچی نگفت اصلا نگفت شوهر آبجی بزرگتره کاری به کار ما نداره احترام نگه دار،منم که برادرم رو دعوا کردم گفتم داداش به تو چه کار داره که راجبش بد میگی مامانم باهام دعوا کرد ک چرا از شوهرت دفاع میکنی

واقعا خیلی پرم،ی جورایی مسئله لاینحل شده برام ،امروز شوهرم کلی میوه خرید چندین نوع میوه نوبرونه براشون خرید ازش تشکر کرد شوهرم که رفت دست به میوه ها نزد من رفتم با شوهرم بیرون بعد که برگشتم بعد سه ساعت دیدم دست نزده میوه ها رو بزاره تو یخچال همینجوری رو میز مونده منم خودم گذاشتم توی یخچال

دلم میخواد برای شوهرم زار بزنم حس میکنم از خوبیش سواستفاده میکنن میخوام رابطمون کمرنگ کنم 

ببخشید بخدا دلم خیلی پره ی جوری شده بزرگترین دغدغم

بعد از سه سال ازدواج هنوز در رابطه با شوهرم میگه تو از پسر مردم دفاع میکنی.................