2777
2789
عنوان

بارداری

90 بازدید | 14 پست

دوستاااان من ۵،۶ روزه عقب انداختم علائم انچنانی هم ندارم … خیلی کنجکاوم بدونم باردارم یا ن ؟ کسی هم نیست بیبی بخره واسم یا برم آزمایشگاه ، دو سه روز دیگ همسرم میاد 

خیلی کنجکاومممم🥹🥹🥹🥹🥹

اگ همیشه سر وقت میشدی الان احتمال داره باردار باشی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ همیشه سر وقت میشدی الان احتمال داره باردار باشی 

نه تنبلی دارم منظم نبودم اما الان نزدیک ب ۷ ماهی میشه دوفاستون میخوردم و دقیق دقیقققق بود ، اینماه اولین ماهیه ک نخوردم دوفاستون 

اما قبلا ک قطع میکردم تا ۲ ماه منظم بودم اور همون قرصای ماهای قبل 

نه تنبلی دارم منظم نبودم اما الان نزدیک ب ۷ ماهی میشه دوفاستون میخوردم و دقیق دقیقققق بود ، اینماه ا ...

نمی دونم عزیزم بزار یه هفته دیگه بگذره پریود نشدی بی بی بزن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
😑😑بسلامتی اگه باردار باشی 9ماه دیگه مامان میشی اونوقت چیکار میکنی برو کم کم یاد بگیر

وویی استرس اینم انداختی جونم 😂🥹 واقعا برام مثل ی خوابه پاشم تنها برم داروخونه 

۲۰چطور 

هم سنیم، چقدر خوبه ک اینقدر مستقلی عزیزم 

من واقعا تنها نمیتونم جایی برم 

فکر کردم سنت بیشتر باشه ک راحت میگی خودت برو 

اما مثل اینک من فقط اینطوریم 😂

هم سنیم، چقدر خوبه ک اینقدر مستقلی عزیزم  من واقعا تنها نمیتونم جایی برم  فکر کردم سنت ب ...

برو خیلی کار اشتباهی میکنی در حق خودت ظالم نباش برو یه داروخونه رفتن شهامت نمیخواد ک😂😂 نترس جیگر عادت میکنی

خدایا دستمو بگیر….🖤