2789
عنوان

ذکر یا علی

1460 بازدید | 15 پست

میشه هر چندتا ک میتونید ذکر یا علی. بگین. و صلوات بفرستین هدیه کنیم ب امام علی

تا حالا شده از امام علی حاجت بگیرین یا  شفا بگیرین  حاجتتونو بده معجزه کرده باشه توی زندگیتون 

میشه هر کسی هر چندتا توست. صلوات بفرسته یا سوره حمد.  هدیه کنیم ب. امام علی ب نیت شفا

تو رو قران میشه برای منم دعا کنید تمنا میکنم من یکسال و نیم پیش عمل پلک کردم. رد بخیه ها. ناجور مونده یه خط پهن سفید گوشه های چشمم. فرو رفتگی و برجستگی داره یه پلکمو بیشتر برداشته یکی کمتر حتی یکی از چشمام پتوز گرفته. دکتر پوست زیاد رفتم درمان نشده عمل مجدد هم نمیتونم بکنم چون دیگه پوست و چربی اونقدری نیست ک بسه عمل کرد. کسی منو قبول نمیکنه ترمیم کننده هم خیلی زدم فقط. معجزه میتونه کمکم کنه. تو رو قران دعام کنید

میشه لطفا برای اینکه کنکور امسال قبول بشم شرمنده پدر و مادرم نشم دعا کنید 🥲

پشت کنکوریم سال پیش خیلی شرمندشون شدم ترو خدا با دل شکسته و از ته قلبتون برام دعا کنید 

اگر رشته خوبی قبول نشم تا آخر عمر باید با بدبختی سرکنم.

خواهش میکنم 

انشالله بهترین اتفاقات براتون بیافته 

استارتر عزیز خیلی برام دعا کنید‌ شما دلتون پاکه.  انشالله معجزه براتون اتفاق بیافته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه لطفا برای اینکه کنکور امسال قبول بشم شرمنده پدر و مادرم نشم دعا کنید 🥲 پشت کنکوریم سال پیش خی ...

انشا الله همون رشته ی ک دوست داری بهترین دانشگاه قبول بشی

خواهر من یادمه تجربی بود خودشو خیلی محدود میکرد چون الان متقاضی زیاده شده و بچهایی ک راحتی میرن دانش ...

اره متاسفانه من سال دومم ولی خیلی سختی کشیدم 

سال پیش مادربزرگمو از دست دادم و کلی اتفاق دیگه 

و به خاطر مشکلات خانوادگی اگر امسال نیارم تا آخر عمر بدبختم 

شاید باورت نشه من تا الان که بیست سالمه روی خوش زندگیو ندیدم اگر دیده باشم به بدترین حالت ممکن از حلقم درامده

اره متاسفانه من سال دومم ولی خیلی سختی کشیدم  سال پیش مادربزرگمو از دست دادم و کلی اتفاق دیگه& ...

منم بیست سالمه طراحی لباس میخونم 

سختی جزی از زندگیه اگ سخت نبود انسان دارای هدف نمیشد درس بخون تا بتونی روزای خوش زندگیو ببینی بدون اینکه از حلقت در بیاد 

منم بیست سالمه طراحی لباس میخونم  سختی جزی از زندگیه اگ سخت نبود انسان دارای هدف نمیشد درس بخو ...

مگه من گفتم درس نمیخونم 

مهم نیست چه فکری میکنید ، شما از زندگی من خبر ندارید 

ممنونم