2777
2789
عنوان

چقدر خوبه هنوز بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 71 پست
من چون ه و ع کنار همن همش دستم میخوره ع و دیگه درستش نمیکنم مثلا : رفته بودم رفتع بودم

اشتباه تایپی پیش میاد اون مهم نیست ‌‌

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس اولی ها بهش میگن إ دوستی 

چه جالب یعنی از اول دبستان داره تدریس میشه؟؟به ما تو راهنمایی یاد دادن فکر کنم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
انگار انگشتشون قطع میشه ی و بنویسن  وسطش  اصن دقت کن خبی گفتن لبا چجوری میکنه😂😂

😂😂استاد زبانم موقع تلفظ the قبل از حروف صدا دار به حنجرش اشاره میکرد میگفت اینجاتون اوکیه؟ الان یاد اون افتادم یهو 

چطوری می شه یاد گرفت ؟ چ جالب من سه ساعتم می نوشتم س ساعت 🥴 بعد یک نگاه و ی نگاه ، ی بنده خدایی یه ...

مثلا چه جالب درسته

الان اینجات اوکیه؟؟، 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

خندم گرفت هم اشتباهه پس خنده ام گرفت درسته

نه دیگه ‌.محاوره نویسی با اشتباه نویسی فرق داره . اونجوری باید بنویسیم خنده ام گرفته است

نه دیگه ‌.محاوره نویسی با اشتباه نویسی فرق داره . اونجوری باید بنویسیم خنده ام گرفته است

اهان الان منظورتو فهمیدم

چقد دارم از این تاپیک لذت میبرم همه کامنت ها صحیحه😋

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر