2777
2789
عنوان

چقدر خوبه هنوز بعضی ها

677 بازدید | 71 پست

درست مینویسن 

حالا کاری به محاوره شدن ندارما . راجع به درسته نه راجب یا همین کلمه درسته . هکسره رو خیلیا رعایت میکنن و من دقت که میکنیم میبینم برخلاف تصورم کسایی که رعایت کسایی هستن که سنشون تقریبا بالاتره و عموما دهه شصتی یا هفتادی ها نهایت .ولی بچهای الان .همشون نه ولی خیلی ها اشتباه مینویسن .

صلم.خبی . نیومدی خُنه؟نَهار خُردی‍؟

.من خیلی برای دهه هشتادیا احترام قائلم ولی محاوره نوشتن با اشتباه نوشتن فرق داره .با همتون نیستم با اونایی هستم که این مدلی مینویسن.

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

دقیقا

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متنفرم از اینجور تایپ کردن 

با اینکه دهه هشتادی ام

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

دقیقا 

منم یه دهه هشتادی ام خیلی رو مخمه این موضوع 

بعد هرکسی که اینجوری تو چت باهام حرف میزنه درست شو بهش میگم و تذکر میدم میگن بهم ناظم دبیرستانی😅

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔