2777
2789
عنوان

حالت تهوع کودک

1207 بازدید | 23 پست

پسرم ۶ سالشه از صبح مدام بالا میاره، هیچی نخورده سرم و آمپول گرفت تا چند ساعت خوب بود دوباره بالا آورد الان خوابه ولی هیچی نخورده و خیلی بی جون شده چه کار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ویروسه . لعنتی ول کن نیست همه گرفتن

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

کلا دارو ۷۲ ساعت طول میکشه تا کامل جواب بده ولی اگه ادامه داشت دوباره ببریدش دکتر ازش ازمایش بگیرن ولی خب اگه چیز مشکوکی توی استفراغش نیس مثه خون عادیه منم یه بار حالم شدید بد شده بود رفتم دکتر امپول و سرم زدم چند ساعت خوب بودم بازم حالم بد شد فرداش تازه یه جونی گرفتم 

کلا دارو ۷۲ ساعت طول میکشه تا کامل جواب بده ولی اگه ادامه داشت دوباره ببریدش دکتر ازش ازمایش بگیرن و ...

نه تو استفراقش چیزی نیست ولی از صبح سرویس شدم اونقدر شستم