2777
2789
عنوان

تاریخ ایران

539 بازدید | 56 پست

سلام دوستان تاحالا چه چیزای جالبی راجب تاریخ ایران شنیدین ک براتون جالب بوده یا خوش ایند نبوده ؟هرکس خواست باما درمیون بزاره ماهم بدونیم  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیر

خیر ینی چی گلم؟هیچی براتون جذاب یا بد نبوده از چیزایی ک شنیدین؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
کشور ایران پر از ماجراس 

مثل چیا؟دوس دارم بدونم میشه توضیح بدی گلم

داستان نجس بودن قند رو شنیدی؟

عا.نه گلم ینی چی

چندین نسل بعد ما خیلی چیزای جالبی میشنون راجب تاریخ 

صدرصد

مثل چیا؟دوس دارم بدونم میشه توضیح بدی گلم

کلا از قدیم تا الان 

ماد و کوروش و اسلام زرتشتی کلا همچی 

قدیمی ترین کشور جهان ایران هس 

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
9 ملیون نفر از  جمعیت ایران طی جنگ جهانی اول فوت شدن

بیچاره ها 

2827
2791
2779
2792