2821
2789

عزیزم پاناسونیک بگیر.هم قوی تر هم بهتره.حتی استخون رو خرد می کنه.بیشتر دورو بریام اینو گرفتن

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

نه والا میریزم داخل همون خردکن قشنگ خرد می‌کنه اتفاقا چرخ گوشت هم دارم ولی اصلا مصرف نمیشه کلی ام با ...

خردکن شماچیه

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی چیهاخریدی  ومارکشون ی تاپیک بزن منم صدابزن بیام ایده بگیزم

عزیزم منم تازه شروع کردم به خرید .ابمیوه گیری تک کاره فیلیپس برداشتم ۹۰۰ وات .اسیاب فلر.مخلوط کن هنوز نگرفنم.ولی شما خواستی بگبری اسیاب ومخلوط کن دوکاره بگیر من اشتباه کردم.زودپز تفال گرفتم ۸لیتر .چرخ گوشت پاناسونیک ژاپن ۱۷۰۰وات

اسی چیهاخریدی  ومارکشون ی تاپیک بزن منم صدابزن بیام ایده بگیزم

خردکن مایر گرفتم.فلاسک گرفتم.تخم مرغ پز هانوور گرفتم.دیگه ماشین لباسشویی ۷کیلویی ال جی.سرخ کن فیلیپس

دیگه برقی هام جاروبرقی میگیرم.با اتو فیلیپس برمیدارم.تی وی و یخچال فریزر و کولر هم شوهرم میگیره.دیگه همینا قصد دارم.ماباقی دیگه قابلمه و ظرف ظروف که هنوز شروع نکردم.شما چی ها گرفتی عزیزم؟

چه سوالی😐مثل اینه بگی پراید بخرم یا بنز

مگه همه چی به مارکه؟اتفاقا محصولات پارس خزر خیلییی قوی و خوبن مرگم ندارن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
یکیم نیست بیاد منو بگیره 

ان شاالله بزودی زود با هرکسی که دوست داری و صلاحت عقدکنی عزیزم.ولی بنظرم شروع کن وسیله برقی هات بردار مثلا ابمیوه گیری این چیزا دیگه جدید قدیم نداره.تو متوسط رو به بالا بردار وسیله اصلا قدیمی نمیشه.خیلی سخته یجا گرفتن جهیزیه

مگه همه چی به مارکه؟اتفاقا محصولات پارس خزر خیلییی قوی و خوبن مرگم ندارن

بعضی چیزاش خوبن اره مثلا پلوپز پارس خزر عالیه.ولی مثلا جاروپارس خزر کیفیت جالبی نداره

بعضی چیزاش خوبن اره مثلا پلوپز پارس خزر عالیه.ولی مثلا جاروپارس خزر کیفیت جالبی نداره

اتفاقا خاله من جاروشو داره قدرتش فوق العاده بود اصلا عاشقش شدم بعد جاروی خود من سامسونگه افتضاح

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔