2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به مصرف داره شما شاید گوشت چرخی از بیرون تهیه میکنید🤔

نه والا میریزم داخل همون خردکن قشنگ خرد می‌کنه اتفاقا چرخ گوشت هم دارم ولی اصلا مصرف نمیشه کلی ام باید وقت بزار تمیزش کنم تیغه هاشو ولی میریزم خردکن خرد میکنه راحت فقط یه تیغه و ظرف شیشه ای رو می‌شورم هم مرغ میریزم هم ماهی برای کتلت ماهی هم گوشت هم مواد کتلت اصلا نه از رنده زیاد استفاده میکنم نه چرخ گوشت

خردکن هم گرفتم.چه میدونم مامانم میگه باید بگیری.وگرنه من خودمم میگم تو این گرونی چه لزومی داره

نخر بجاش بزار یه ماشین ظرفشویی بخر که راحت باشی من نخریدم اشتباه کردم چون آشپزخونه کوچیکه مهمون میاد شلوغ میشه ظرفا رو اعصاب می‌ره بعدش یه خوبی دیگه اش اینه که دم عید ظرف های کابینت هارو که میخوای گردگیری کنی راحت میزاریم میسوزه برات😂😂

نه والا میریزم داخل همون خردکن قشنگ خرد می‌کنه اتفاقا چرخ گوشت هم دارم ولی اصلا مصرف نمیشه کلی ام با ...

اره خدایی قبول دارم شستنش خیلی سخته بدترین کاره😫

منم خردکن دارم مرغ بریزم خوب میشه آب نمیندازه له کنه؟

اره خدایی قبول دارم شستنش خیلی سخته بدترین کاره 😫 منم خردکن دارم مرغ بریزم خوب میشه آب نمیندازه ...

نه اصلا خراب نمیشه اول بزار یخ مرغ باز بشه بشورش مجدد بنداز خرد کن من کوبیده مرغ هم همینجوری درست میکنم خیلی خوبه راحته اصلا چرخ گوشت تا بیاریش پایین دم و دستگاه رو وصل کنی عذابه

نخر بجاش بزار یه ماشین ظرفشویی بخر که راحت باشی من نخریدم اشتباه کردم چون آشپزخونه کوچیکه مهمون میاد ...

ماشین ظرفشویی مبگیرم ب امیدخدا.درعوضش پلوپز اسنک ساز یه چیزای اینجوری استفاده ندارم.هرچی که خونه بابام سالی یبارم استفاده نمیکنیم نمیگیرم

نه اصلا خراب نمیشه اول بزار یخ مرغ باز بشه بشورش مجدد بنداز خرد کن من کوبیده مرغ هم همینجوری درست می ...

اره من تا حالا با چرخ گوشت میزدم خیلی دردسر داره سنگینه،اینبار امتحان میکنم ،مرسی از راهنماییت😍