2777
2789

درکت میکنم ... 

ولی تو قوی تر از این حرفایی🎀

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییییی با پوست و استخونم درک میکنم منم اینجوری میشم از درد زمینو گاز میگیرم

قرص بخور بخاب

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
واییییی با پوست و استخونم درک میکنم منم اینجوری میشم از درد زمینو گاز میگیرم قرص بخور بخاب

مفنامیک اسید از صبح دارم میخورم حیوون خونگیم مریض شده پاشدم یکم اونو بالا پایین کردم و پاهاشو چرب کردم یهو کمرم گرفت ناجور.....

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
منم اولا اینطوری بودم رفتم دکتر گفت تا دو سال طبیعیه ولی الان منظم شده

اوایل بلوغت یعنی؟من نمیدونم چمه تنبلی دارم هشت ماه پریود نشدم بعد الان یهو یه ماه...

تیکر بارداری نیست
اوایل بلوغت یعنی؟من نمیدونم چمه تنبلی دارم هشت ماه پریود نشدم بعد الان یهو یه ماه...

اون اولایی که شدم گفت تا دو سال عادیه نامنظم بودن ، منم بعد دو سال منظم شد پریودیم ، اون موقع منم همش لک بینی داشتم. اگه تنبلی داری حتما برو دکتر با هر تغییری ک تو خودت میبینی

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔