2777
2789

اگر نعمت هایی که داریم رو به یاد بیاریم و بخاطر تک تک شون شکر کنیم 

انرژی مثبت به خودتون و بقیه منتقل میشه و نعمت هاتون هم چندین برابر میشه 

بیاید کمک کنین این تاپیک باعث نشاط بشه 

خودم 

خدایا شکرت بابت 

مادر خوب 

پدر خوب 

برادر خوب 

خواهر خوب 

سلامتی که بهم دادی 

ممنون که  چشم دادی که میتونم زیبایی های دنیا رو ببینم 

گوش دادی که بتونم به صدای زیبای دریا و پرندگان گوش کنم

چشایی دادی که بتونم از غذای خوشمزه لذت ببرم 

حالا نوبت شماست 

بگید تا منم یادم بیاد بقیه نعمتهایی که دارم بگم

این کار حتما امتحان کنین باور کنین اگر انجام بدین خودتون نتیجه اش رو میبینید

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر بابت تمام چیز هایی که بهم دادی و ندادی 

ازت ممنونم خیلی دوست دارم خدا جون 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

پدرو مادر خوبم که برام از همه چیز با ارزش ترن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
خدایا مرسی ک منو ریدی ☹️

عزیزم من اولشاول نوشتم انرژی مثبت بدیم به هم 

وقتی نمیتونی اینکار بکنی پس لطف کن شرکت نکن

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

خدایا مرسی بابت زندگی دوباره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدایا مرسی ک منو ریدی ☹️

قربونت برم چرا آخه 

خدا خیلی مهربونه، هممون مشکلات داریم ولی باید صبر کنیم 

من هر وقت خدا رو شکر کردم حالم بهتر شده، با اینکه به خواستم نرسیدم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
من هیچی ندارم هیچ امیدی ندارم یک ماهه بیرون نرفتم ی عمره نمیخندم 

یکم سعی کن فکر کنی 

میتونی راه بری با پاهات ؟ 

میتونی صحبت کنی بدون اینکه زبونت بگیره؟

میتونی به موزیک ارامش بخش گوش کنی چون گوش داری؟

این همه نعمت خدا داده باید دیدت رو عوض کنی 

همه ما مشکل داریم توی زندگی ولی با اینکار مطمئن باش زندگیت عوض میشه

یکم سعی کن فکر کنی  میتونی راه بری با پاهات ؟  میتونی صحبت کنی بدون اینکه زبونت بگیره؟ ...

کاش اینارونداشتم شکم گرسنه بچه هامونمیدیدم کاش کوروکربودم شوهرم دست دخترارونمیگرفت بیاره خونه کاش‌کوربودم بچم تشنج نمیکردحسرت بخورم برای پول قرصاش بگم یابسه اجی

کاش اینارونداشتم شکم گرسنه بچه هامونمیدیدم کاش کوروکربودم شوهرم دست دخترارونمیگرفت بیاره خونه کاش‌کو ...

عزیزم حق داری سخته 

ولی با شکرگزاری مطمئن باش وضعیت زندگیت بهتر میشه 

فقط میخواد امتحانش کنی 

امیداورم اینکار بکنی و به آرامش برسی و مشکلاتت حل بشه 🌼🌸🌺