2821
2789
عنوان

پس انداز

118 بازدید | 4 پست

کسی راه حلی واسه پس انداز داره؟ حدود دوساله که مجدد سرکار میرم. حقوقم اصلا پس انداز نمیشه. قبلا هم از نامزدی تا قبل ازبچه دار شدنم هم میرفتم. بیشتر حقوقم رو پس انداز میکردم. نمیدونم اونموقع بخاطر ارزون تر بودن وسایل پولم پس انداز میشد یا الان دیگه نمیتونم مدیریت کنم. وقتی حقوقم رو میگیرم دلم میخواد بچم خوشحال بشه وچیزهایی که دوست داره رو براش بخرم دو سه تا چیز واسه اون میخرم و دوسه تا وسیله برای خودم. بعداز چندروز میبینم که آخرهای حقوقمه. آخرش هم میبینم چیزهای واجبی نبوده.  نمیدونم چیکار کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما تو فکر پس اندازی واقعا ؟؟؟؟ الان انقدر گرونه ک والا بتونی حقوق ب کل ماه برسونی مدیریتت عالیه&nbs ...

آخه قبلا از حقوق همسرم واسه خرج خودمون و خونه استفاده میکردیم و حقوق من رو سعی میکردیم پس انداز کنیم.  الان نمیشه واقعا

2824
2823
2791
2779
2792