2821
2789
عنوان

طلا یا ماشین؟؟؟؟

183 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوبین من الان 100 تومن دارم یه ماهه دیگه 130 تمون دیگه میاد دستم به نظرتون این 100تومنی که الان دارم برم طلا بگیرم یا وایستم  ماهه دیگه با اون 130 تومن یه ماشین مثل تیبا 2 کت مدنظرمه بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا ماشین

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

شمش نقره بگیر 

انقدر که امسال نقره رشد داره طلا نداره

‏کسانی که تاریخ را نمیخوانند محکوم به تکرار آن هستند. کسانی که تاریخ را میخوانند نه تنها محکوم به تکرار آن هستند بلکه خیلی هم حرص میخورن بدبختا😑 هرچه 🪓 زدند مرا 🩹 نشد 🌱 شد 🙂☺️🙃

من بدون ماشین نمیتونم زندگی کنم و طلا هم اصلا استفاده نمیکنم پس نظر من ماشینه شما هم نگاه به شرایطت بکن ببین کدوم بیشتر به دردت میخوره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شمش نقره بگیر  انقدر که امسال نقره رشد داره طلا نداره

نقره اصلا سود نداره . شما میخرید مثلا یک و چهارصد ، به همون فروشنده فرداش بخواین بفروشین نهایت ۴۰۰ ۵۰۰ تومان ازتون بخره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم ۱۰۰ تومن دارم نمیدونم چیکارش کنم که ارزشش رو از دست نده  تو فکر اینم طلا بخرم  دوستا ...

اگر زیر یک سال نخوای بفروشی بله بخر اونم دست دوم با سود نهایت پنج تا هفت درصد 

اگه هم طلا استفاده نمیکنی ابشده بخر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز