rs2 مدیر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 عنوان تک فرزند | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست دوستان من خودم با تکبودن بچم مشکلی ندارم ولی نمیدونم چجوری به بقیه بفهمونم که پیش بچم هی نگن داداش دوس داری ابجی دوس داری به مامانت بکو بیاره نگا دختر من داداش داره چه دوسش داره وااای دارم از بغض خفه میشم 1402/03/29 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدیراستارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 14329 منم یه گل دختر دارم دیگه ام نمیخوایم ولی متاسفانه ازبس گفتن باید ابجی یا داداش داشته باشی تحت ... بگو اذیت کنی خودتم میفرستم تو سرنوشت بد نوشت ...
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8249 اخه من شرایط بچه دوم ندارم نمیتونم دوتا بچه رو تو رفاه تقریبی بزرگ کنم 🥺 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
سوسک_توله عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 9806 بگو اذیت کنی خودتم میفرستم تو 😹😹😹 بخدا ذله ام کرده از بس میگه تنهام کسی نیس باهام بازی کنه
rs2 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 تو مشکل نداری ولی بچه گناه داره تک بچه بودن اصلا خوب نیست اصلا من یه داداش دارم با ۱۷ سال اختلاف ... میدونی چرا بغضم میشه چون شرایطشو ندارم نمیتونم بیارم اگه شرایط داشتمک چند تا میاوردم چرا بغض کنم
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 میدونی چرا بغضم میشه چون شرایطشو ندارم نمیتونم بیارم اگه شرایط داشتمک چند تا میاوردم چرا بغض کنم شرایط از چ نظر؟جسمی مالی روحی سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
rs2 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 شرایط از چ نظر؟ جسمی مالی روحی مالی کار همسرم درست نیست یعنی شرکته معلوم نیس ک مالیم حور نباشه ادم اعصابشم خرابه فکرش خرابع
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 مالی کار همسرم درست نیست یعنی شرکته معلوم نیس ک مالیم حور نباشه ادم اعصابشم خرابه فکرش خرابع اوهومهر کی شرایط خودشو بهتر میدونهمن خودم شرایط مالی م معمولیه.ولی خب خیلی دارم تلاش میکنم برا دومیچون واقعا تنهاس...بعد اینکه همسرم میگ اینک میگن بچه روزی شو با خودش میاره راسته، میگ اینو سر بچه اولمون قشنگ حس کرده... سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶