2777
2789
عنوان

مادرم

100 بازدید | 6 پست

مامانم تا یه کار میکنی اشتباهه شروع میکنه به داد و جیغ زدن و هرچی دوست داره بهم میگه من واقعا چند ساله دارم این رفتارشو تحمل میکنم یعنی یه روز میگم سرمو بکوبم به دیوار

شما میگید چیکار کنم؟! 

اصلا بهم فرصت دفاع کردن نمیده دلیل بشنوه مثلا یه وسیله ای رو میارم استفاده کنم اشتباه متوجه میشه شروع میکنه داد زدن که من الان خونه رو مرتب کردم میگم چند لحظه اجازه بده 

یعنی اه از نهادم بلند شده اصلا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از کی اینجوریه؟ چند سالت بود؟ رفتار اشتباه مثل چی؟

الان 17 سالمه ولی از 12،13 سالگی هرموقع با ناهار کم خوردم تو خونه ما جنگ جهانی سوم بوده یا مثلا از ناهاری خوشم نیومده

یا مثلا یه بار یه کیف بود میخواستم استفاده کنم توش خرت و پرت بود همون لحظه جیغ داد که چرا وسیله هاشو بیرون گذاشتی

میخواستم از کیف استفاده کنم و وسیله هاشو جای دیگه هرچی دوست داشت گفت

و پدرمم فک میکنه من مقصرم ازش طرفداری میکنه

الان 17 سالمه ولی از 12،13 سالگی هرموقع با ناهار کم خوردم تو خونه ما جنگ جهانی سوم بوده یا مثلا از ن ...

ای جانم. باهاش حرف بزن عزیزم. بگو مامان تو که مادری و انقد فداکاری میکنی برامون، این رفتارات اذیتم میکنه و از هم دورمون میکنه. بگو من بزرگ شدم شخصیت دارم تو باید له من شخصیت بدی.

ای جانم. باهاش حرف بزن عزیزم. بگو مامان تو که مادری و انقد فداکاری میکنی برامون، این رفتارات اذیتم م ...

میگه کار اشتباهی نکن

مگه من کیم که نتونم اشتباه کنم

واقعا دارم دیوونه میشم

میگه کار اشتباهی نکن مگه من کیم که نتونم اشتباه کنم واقعا دارم دیوونه میشم

براش بنویس. من کوچیک بودم هر وقت نمیتونستم حرفمو به مامانم بگم براش تو کاغذ مینوشنم میدادم بهش. خم میتونستم کامل بدون ترس و بدون اینکه یادم بره همه حرفمو بزنم. هم اینکه تاثیرگذارتر بود. براش بنویس و سعی کن خودتو بهش نزدیک کنی. یبار که بت هم خوب بودید ازش بخواه با مشاور صحبت کنه. خودت قبلش با مشاور بحرف بعد بگو گفته میخوام با مادرت حرف بزنم. البته به مادرت نگو به خاطر اخلاق خودش بگو به خاطر مسائل خودم. اگه قبول نکرد تو موقعیت‌های مختلف سعی خودتو بکن. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز