دوستان من یه دختر دارم4ونیمسالشه شرایط فرزند دومم ندارم ولی خییلی حس عذاب وجدان و ناراحتی دارم همش میترسم دخترم تنها بمونه افسرده بشه ناراحت بشه وقتی کسیو ببینه ک خواهر یا برادر داره نمیدونم بااین حسم چ کنم
اره منم از همین میترسم چون خودم میدونم نمیتونم دوتا رو تو رفاه بزرگ کنم
به خدا اصلا عذاب وجدان نگیر ،بچه پول میخاد اعصاب میخاد ،میای تنها بودنشو درست کنی کلی چیزو خراب میکنی الانا نبین البته الانم خیلیا دیگه با خواهرا و برادر کاری ندارن چند ساله دیگه همه فقط با دوستاشونن
[QUOTE=296776622]یعنی چ شرایط نداری یدونم بیار بزار تنها نمونه[/QUOTEمالی خونه
بچه دوم نیاد تو خونه دار میشی
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زندگی منم کارمندی بود.مستاجر بودیم و حقوقمون فقط کفاف روزمرگی و اجاره رو میداد. ولی برا بچه دوم به خرج و مخارجش فکر نکردم...شکر خدا مشکلات مالیمون هم بیشتر نشد... البته این عقیده ی منه... من کلا همه چیز رو میسپارم به خدا و دیگه بعدش دلم آرومه
حرف مردم اصلا مهم نیست.. به کسی ربطی نداره... من فقط نگران بچه اولم بودم.. چون تک فرزند چندتا داریم و بچه ها همش غصه میخورن.. الان یکیشون 22 سالشه.. دائم داره به مامان و باباش خورده میگیره
عزیزم تک فرزندی از لحاظ علمی بهتره چون بچه با امکانات و توجه بیشتری بزرگ میشه و مسئولیت پذیرتره💚در رابطه با احساس تنهایی هم فقط نزدیکی عاطفی و محبت مادر و پدر این خلاء رو پر میکنه و افرادی که خواهر و برادر دارند هم احساس تنهایی زیادی میکنند😘در جواب اینکه به دختر کوچولوتون میگند که بگو برات آبجی یا داداش بیارن هم شما همیشه بگید من فقط یدونه دختر دارم همه منه عشق منه نفس منه فقط میخوام بچم (اسم دختر گلت )جونم باشه.