2821
2789
عنوان

کار بدی نکردم؟؟

297 بازدید | 32 پست

خانوما فک کنید یه نفر خونه نیست خونه رو میسپاره شما میگه اول خدا بعد تو

بعد یه شب میبینیدپسرش زن خراب با یه مرد غریبه آورده خونه وتنهاشون میزاره و میره بیرون شما هم زنگ میزنید پسرش تحدید که چرا زن خراب آوردی فکرآبرو خانوادت باش اونم بگه غلط کردم فقط نگو تو هم سرزنشش کنی و بگی به خاطر حضرت فاطمه چیزی نمیگم الان سخت فکرم مشغوله که چرا سرزنشش کردم شما بودید چکار میکردید؟؟

زنگ میزدم به مامانش میگفتم اما میسپردم نگه کی گفته

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار بدی کردم سرزنش کردم تو روخدا خیلی اعصابم خیلی خرابه

ن کار بدی نکردی باید کتکشم میزدی پسره داغونو

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
اینقدر حالم بده بهش گفتم لعنت بهت چرا فکر آبرو خانواده رو نمیکنی در ضمن مرد زن دار بوددختره هم همسای ...

وای خدایا چه پسریه

خیلی ذهنم درگیره باید دخالت میکردم یا نه؟؟

ن خوب کاری کردی دفعه بعد دیدی زنگ بزن خبر بده به خانواده به پاسگاهم زنگ بزن بیان جمعشون کنن

کار بدی نکردی که ... من گفتم الان چیکار کردی که میگی عذاب وجدان داری...آدم فاسد فاسده ..تو اون خونه هم نیان میرن جای دیگه

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
سرزنش ب ناحق نکردی ک شاید تلنگری بشه برای مرده و دیگه خطا نکنه اتفاقا کار هوشمندانه ای کردی

توروقرآن کار بدی نکردم چرا سفارش شده سرزنش نکنیم؟؟

من سرزنشش کردم گفتم فکر آبرو پدرمادرت نیستی همسایه ها اینو مشناسش 

کار بدی نکردی که ... من گفتم الان چیکار کردی که میگی عذاب وجدان داری...آدم فاسد فاسده ..تو اون خونه ...

حالم خیلی بده بدجور توپیدم بهش چون کامل صدای تعریف دختره تا خونه ما میومد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز