2777
2789
عنوان

خونه داری چ سخته دارم میمیرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون دستای سیری حواست باشه رفتی سرویس خودتو نشوری.من تجربه‌ش رو داشتم

🤣🤣🤣👌

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چه زیاد کار میکشین از خودتون همه چی خداروشکر اماده است یه جای مطمعن پیدا کنین بخرین والا اینکارها جز خستگی چیزی نداره فوقش دو سه روز بهتون میگن کدبانو ... وقتی تو خونه از خستگی افتادین کم خون شدین هیچکس نیست ابی دستت بده 

اوووف الان خونه ت عطر سیر سرخ شده پیچیده  من عاااشقشم

اما بوی گند سیر که روی دست میمونه تهوع آوره😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من خونه داری تجربه نخواهم کرد خوشبختانه

شاید تجربه کردی اقای قاضی

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

منم جارو و طی کشیدم..گردگیری کردم...لباس شستم اتو کردم جمع کردم..شام و نهار و ظرف و ....اوووف تمومی نداره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من خونه داری تجربه نخواهم کرد خوشبختانه

بالاخره باید کمک بکنین که

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️