2777
2789
عنوان

کادوی تولد

56 بازدید | 12 پست

فردا تولد برادرزاده همسرمه ما توی دوران عقدیم چون امسال به احتمال زیاد سال آخریه که ایرانم و مهاجرت میکنم دلم میخواست یه کادوی خوب بدم پنج شنبه به جاریم پیام دادم چون سلیقه پسرشو نمیدونستم ازش پرسیدم چی دوس داره اونم گفت فلان اسپیکر عکسشم فرستاد 600تومن هزینه اش بود واسش سفارش دادم فردا میرسه دستم...به خودشم گفتم حالا یه ساعت پیش وویس فرستاده امشب تولدگرفتیم بعدشام توام بیا... حالا من دست خالی کجا پاشم برم... چیزی ببرم؟ پول ببرم؟! اونو کنسل کنم؟! چیکار کنم؟! 😔توی جمع معذب میشم اینجوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو و بگو کادوش فردا به دستت میرسه چون سفارش دادی  معذب شدن نداره

آخه همه کادو میدن من برم به بقیه بگم فردا کادوش میرسه فکر میکنن اصلا دلم نخواسته چیزی بگیرم بااینکه از پنجشنبه سفارش دادم به خودشم گفتم خودشم در جریان بود چه میدونستم تولدم مثل ماه رمضان پیشواز داره پیشواز میگیرن براش

دست خالی برو بگو سفارش دادم کادوت فردا میرسه چه اشکالی داره، کلا که نمیخوای کادو ندی

خیلی ناراحتم کرد من باهاش هماهنگ کردم کلا خواست یه جوری بشه توی تولد دست خالی برم💔

خیلی ناراحتم کرد من باهاش هماهنگ کردم کلا خواست یه جوری بشه توی تولد دست خالی برم💔

آهاا پس جاری بازی درآورده 😁

اگه میشه کنسل کن امشب پول بذار پاکت بده، حیف وقتی که واسش گذاشتی

ریپ نزن نمیخونم 😑
آهاا پس جاری بازی درآورده 😁 اگه میشه کنسل کن امشب پول بذار پاکت بده، حیف وقتی که واسش گذاشتی

آره دقیقا همه هم هستن منم سال آخریه که هستم واسه اون دست خالی برم همه میگن چون جاری بود چیزی نیاورد درصورتی که من از پنجشنبه سفارش دادم براش

آره دقیقا همه هم هستن منم سال آخریه که هستم واسه اون دست خالی برم همه میگن چون جاری بود چیزی نیاورد ...

اصلا وقتی تولدش فرداست چرا امشب جشن گرفته، بعدم بعدازظهر بهت خبر داده، چی بگم والا، من جات بودم اونو کنسل میکردم دیگه

ولی حالا که داری میری بذار به نیکی ازت یاد بشه به دل نگیر

ریپ نزن نمیخونم 😑
آخه همه کادو میدن من برم به بقیه بگم فردا کادوش میرسه فکر میکنن اصلا دلم نخواسته چیزی بگیرم بااینکه ...

وقتی خود طرف در جریانه چرا انقدر خودتو اذیت میکنی 

برو خوش بگذره بهت کادوشم میدی دیگه 

حالا میخوای دست خالی نری یه گل بگیر

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤