2777
2789
عنوان

شاغل هستید؟

96 بازدید | 19 پست

اگه شاغل هستید میشه بگید کجا دنبال کار گشتید؟ پارتی داشتید یا تلاش خودتون بوده ؟

من امسال دیپلمم رو گرفتم می‌خوام اگه بشه دانشگاه نرم و مشغول کار بشم هر کاری هم باشه مشکلی ندارم فقط نمی‌دونم از کجا پیدا کنم 

سلام عزیزم 

بله شاغلم از ابتدا دانشگاهی قبول شدم که بعد اتمام تحصیل استخدام میشدی.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دانشگاه برو حتی پیام نور.. حتی اگه به هیچ رشته ای علاقه نداری زبان انگلیسی برو.. من خودم کار کردم بعد درس خوندم... فقط فتوشاپ بلد بودم اونموقع از آگهی همشهری کار پیدا کردم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
شاید تو یه مغازه ای جایی بشه نمی‌دونم  دیپلم حسابداری دارم

ب نظرم زبانتون قوی کن خاله من فوق رشته تورو داره میگ زیان بلد باشی ی ذره هم از کامپیوتر سر در بیاری هر شرکتی خواهانت میشه 

با دیپلم چ کاری میشه کرد عاخه .من میخوام تابستون مدرک مربی گری مهد بگیرم

کجا مدرک مربی میدن ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

[QUOTE=296760400]چه جالب  میشه بپرسم چه رشته ای و کدوم دانشگاه 

دانشگاه های انتظامی قضایی

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نمیدونم باید از مهد کودکا پرسید ولی سقف تحصیلیش دیپلمه  ۱۰ جلسه دوساعته اس آنلاین و حضوری هر ک ...

یعنی چی سقف تحصیلیش ؟ 

میدونی هزینه اش چقدره ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵