2821
2789
عنوان

شاغل هستید؟

96 بازدید | 19 پست

اگه شاغل هستید میشه بگید کجا دنبال کار گشتید؟ پارتی داشتید یا تلاش خودتون بوده ؟

من امسال دیپلمم رو گرفتم می‌خوام اگه بشه دانشگاه نرم و مشغول کار بشم هر کاری هم باشه مشکلی ندارم فقط نمی‌دونم از کجا پیدا کنم 

با دیپلم چ کاری میشه کرد عاخه .من میخوام تابستون مدرک مربی گری مهد بگیرم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام عزیزم 

بله شاغلم از ابتدا دانشگاهی قبول شدم که بعد اتمام تحصیل استخدام میشدی.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما دانشگاه برو حتی پیام نور.. حتی اگه به هیچ رشته ای علاقه نداری زبان انگلیسی برو.. من خودم کار کردم بعد درس خوندم... فقط فتوشاپ بلد بودم اونموقع از آگهی همشهری کار پیدا کردم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
شاید تو یه مغازه ای جایی بشه نمی‌دونم  دیپلم حسابداری دارم

ب نظرم زبانتون قوی کن خاله من فوق رشته تورو داره میگ زیان بلد باشی ی ذره هم از کامپیوتر سر در بیاری هر شرکتی خواهانت میشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتما دانشگاه برو حتی پیام نور.. حتی اگه به هیچ رشته ای علاقه نداری زبان انگلیسی برو.. من خودم کار کر ...

درسته 

ولی یه مشکلی هست که الان به کار احتیاج دارم 

با دیپلم چ کاری میشه کرد عاخه .من میخوام تابستون مدرک مربی گری مهد بگیرم

کجا مدرک مربی میدن ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
کجا مدرک مربی میدن ؟

نمیدونم باید از مهد کودکا پرسید ولی سقف تحصیلیش دیپلمه 

۱۰ جلسه دوساعته اس آنلاین و حضوری هر کدوم بخوایم 

ی سری کتاب روانشناسی کودکم هم باس بخونیم 

[QUOTE=296760400]چه جالب  میشه بپرسم چه رشته ای و کدوم دانشگاه 

دانشگاه های انتظامی قضایی

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نمیدونم باید از مهد کودکا پرسید ولی سقف تحصیلیش دیپلمه  ۱۰ جلسه دوساعته اس آنلاین و حضوری هر ک ...

یعنی چی سقف تحصیلیش ؟ 

میدونی هزینه اش چقدره ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز