الوچهm مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست شوهرم همش خودش مبینه همه حق ها رو به خودش میده .من آدم نیستم تو این زندگیمیخام خودم بکشم خستمحلال کنید 😔🖤💔اعتیاد داره دست به زن داره 😍🩷🤍 1402/03/29 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابتاول عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1152 سلام جلسات گروه نارانان یا همون إن إی رو پیدا کن و حتما شرکت کن، واقعا عالیه
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 تاوقتی توهیچی نگی اون خب نمیشه. دعا کن برام خدا کمکم کنه 😔🖤💔قلبم سیاه شدهاز همه از دنیا از آدماش از مادرشوهرم خواهرشوهرم پدرشوهرم هر احمقی ک موش میندازه تو زندگیم 😍🩷🤍
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 دعا کن برام خدا کمکم کنه 😔🖤💔قلبم سیاه شده از همه از دنیا از آدماش از مادرشوهرم خواهرشو ... نذرکن ۱۰۰تاسوره حمد هدیه ب ام البنین . الان.. واینکه هرجورشده باهش صبت کن ببرش کمپ. بگوخب نشی من میرم. تازمانی ک خب نشی نمیام. رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 نذرکن ۱۰۰تاسوره حمد هدیه ب ام البنین . الان.. واینکه هرجورشده باهش صبت کن ببرش کمپ. بگوخب نشی من میر ... باشه چشم ممنون 😍🩷🤍
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 باشه چشم ممنون برو حرم ازامام رضابخاه التماس کن.بهش.ک خوبش کنه.مطمئن باش. بی جوابت نمزارع رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 برو حرم ازامام رضابخاه التماس کن.بهش.ک خوبش کنه.مطمئن باش. بی جوابت نمزارع اره درستع امام رضا خیلی خوبه قربونش برم خیلی دستم گرفته رفتم برای توام دعا میکنم 😔❤💔خدا جواب دلشکسته ها زود میده 😍🩷🤍
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 اره درستع امام رضا خیلی خوبه قربونش برم خیلی دستم گرفته رفتم برای توام دعا میکنم 😔❤💔 ... من ی مدت شوهرم مث توبود سال ۸۹رفتم حرم کلی گریه ودعاوخواهش ک خوبشه .. خداروشکر گزاش کناروخوب شد ازسال ۹۰ شکرخدا الان پاکه وشده راهنما دیگران رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 من ی مدت شوهرم مث توبود سال ۸۹رفتم حرم کلی گریه ودعاوخواهش ک خوبشه .. خداروشکر گزاش کناروخوب شد ازسا ... وااای جدی خوشحالم برات 😍😍😍😍❤خدا به امید روزی ک همسرم پاک بشه 🤲قربون بزرگی اقا 😍🩷🤍
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 وااای جدی خوشحالم برات 😍😍😍😍❤ خدا به امید روزی ک همسرم پاک بشه 🤲قربون بزرگی اقا اره هردفع رفتم حرم فقط دعام همون بود. سی سالگی ترک کردالان ۴۰سالشه. رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 اره هردفع رفتم حرم فقط دعام همون بود. سی سالگی ترک کردالان ۴۰سالشه. خداروشکر فدات شممیشه یه سوالی ازشون بپرسی اینکه من چه رفتاری با همسرم داشته باشم بتونه راحت ترک کنه و زیاد اذیت نشه؟ 😍🩷🤍
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 خداروشکر فدات شم میشه یه سوالی ازشون بپرسی اینکه من چه رفتاری با همسرم داشته باشم بتونه راح ... اره.حتمن.میپرسم.اخرشب میادازسرکار..من یکسرمینوشتم تو دفترم ک خدایادوسش دارم وفقط میخام ک خوبش کنی .. دفترمو ی جایی میزاشتم ک غیرمستقیم ببینه وبخونه شوهرم. بلکه ب خودش بیاد تااینکه ی روز مادرش گف خودش گفته داداشوبگین بیادمنوببره کمپ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2851 خداروشکر فدات شم میشه یه سوالی ازشون بپرسی اینکه من چه رفتاری با همسرم داشته باشم بتونه راح ... البته توتایمی بود ک تنهاش گزاشتم ورفتم پیش مامانم.اونم خونه مادرش بود دیگه اخرمجبورشده بود ترک کنه. رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11087 اره.حتمن.میپرسم.اخرشب میادازسرکار..من یکسرمینوشتم تو دفترم ک خدایادوسش دارم وفقط میخام ک خوبش کنی .. ... ممنون عزیزم 😍🩷🤍