2777
2789
عنوان

دیروز رفتم پیش یه خانمی گفت....😶😔

340 بازدید | 23 پست

سلام دیروز رفتم پیش یه خانمی همه چیزو تو یه نگاه به صورتم بهم گفت گفت بچه اول خانواده هستی داری جدا میشی و طلسم داری تا ۲۷ سالگیت حتی بعد طلاقتم ازدواج کنی باز طلاق میگیری😶😔 

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

این خرافات رو باور نکن همشون دروغ میگن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شگرد جدید

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بهم یه کاغذ داد گفت سوره هارو بخونم به اب بعد بخورم تا چهل روز

به خداوندی خدا اینا دروغه زن بابام فالگیر و دعا نویسه به همه دخترادمیگه بختت بسته اس ،سنگینی بهت افتاده ،به زنای متاهل میگه چشم نظر تو زندگیت هست و فلان ،خدا تومن میگیره مثلاً باطل کنه همه رو از اینترنت می‌نویسه

یا ابلفضل منم به این چیزا اعتقاد دارم . نگفت باید چیکار بکنی ؟

چندتا از سوره های قران رو گفت بخونم به اب بعد بخورم و به صورتم بزنم به اطراف خونه بریزم

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

چندتا از سوره های قران رو گفت بخونم به اب بعد بخورم و به صورتم بزنم به اطراف خونه بریزم

انشاالله به خیر بگذره 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨