2777
2789
عنوان

تجربیات از تنبلی تخمدان و کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 25 پست
حالا من وقتی به دکترم گفتم متفورمین نمیدی گفت مگه میخای باردار شی اون واسه کمک به بارداری

اره منم وقتی اقدام کردم متفورمین داد

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
شاید شما عامل تنبلیتون چاقی نیست ... من چاقی شکمی دارم فقط ،اون آب شه خوب میشم

چرا بمنم گف چاقی داری باید حتما لاغر شی

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بمنم گف چاقی داری باید حتما لاغر شی

خب تحرکتو زیاد کن .ورزش کن 

متفورمین علاوه بر این که اشتها رو کم میکنه(به خاطر افت قند) 

تنظیم کننده هورمون هم هست ..

ولی اگه بتونی همینطور لاغر شی بدون قرص خب خیلی بهتره 

الله❤
خب تحرکتو زیاد کن .ورزش کن  متفورمین علاوه بر این که اشتها رو کم میکنه(به خاطر افت قند)  ...

من برعکس بودم فشارم میافتاد گشنه میشدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
منم تخمدان پلی کیستیکم هستم اندومترم نازک بود و تخمکم نداشتم .قبلا که قصد بارداری نداشتم به مدت دوسا ...

اره دقیقا منم شنیدم ورزش کنی و چیزای گرمی بیشتر بخوریو اینا که چند وقت پیش خودم تاپیک گذاشتم برای تنبلی چند نفر اومدن گفتن دکتر تاجیک خوبه منم تازه تو اینستا فالوش کردم ببینم چه جوریه 

اره منم وقتی اقدام کردم متفورمین داد

پس برا اقدام متفورمین میدن

من اخه عقدم هنوز صرفا بابت تنبلی تخمدان رفتم دکتر

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
من خودم دو نوبت میخورم ..تاثیر داره واسم .وای خیلی اذیت میشم همش حالت تهوع و سرگیجه چون خودم قندم ...

نه من قندم نرماله  ولی حالت تهوع رو داشتم

پس برا اقدام متفورمین میدن من اخه عقدم هنوز صرفا بابت تنبلی تخمدان رفتم دکتر

ال دی بخور 

اره دقیقا منم شنیدم ورزش کنی و چیزای گرمی بیشتر بخوریو اینا که چند وقت پیش خودم تاپیک گذاشتم برای تن ...

ایشالا تاثیر گذار باشه براتون