2777
2789
عنوان

علت خلوتی شدید سایت این روزا.

132 بازدید | 7 پست

چیه؟

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چیز مثبتی نداره دیگه تاپیکا همش چرت و پرت کاربرا خوبا هم همشون تعلیق شدن یه مشت بچه14، 15 ساله ر ...

کدوم کاربر خوبا؟ والا من تاحالا خوب تو سایت ندیدم هرکی هم میاد فقط اسم اوپرا رو بلده اونم از قدیمیا میشنوه همینطوری میگه اوپرا.... البته به نظر من تنها کاربر خوب اوپرا هست بقیه هم یه فیک حتی اونا ک زیاد اسمشون تو تاپیکا میاد

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کدوم کاربر خوبا؟ والا من تاحالا خوب تو سایت ندیدم هرکی هم میاد فقط اسم اوپرا رو بلده اونم از قدیمیا ...

خیییییلی کاربرا بودن ک تعلیق شدن یا دیگه نمیان سایت اوپرا فقط یکیشونه 

خیلی چیزا

ولی مهم ترینش این که دو سال اخیر به شدت فضای سایت بسته‌تر شده و سر هر چیز کوچیکی میترکونن

برای همین خیلیا ترکیدن و اونایی هم که هستن سکوت پیشه کردن

و برای همین جو سایت کمو بیش به سمتی رفته که داره تبدیل میشه به برنامه‌ی سمت خدا😅

دلیل دیگه‌اش هم مشکلات سایته

اولیش با حذف تاپیک شروع شد و الان که بدتر هم شده

دیگه عکس نمیشه گذاشت ، پیام ها و اطلاعات کاربری بالا نمیاد و...

و اینکه خب وضعیت جامعه و کشور هم دیگه دل و دماغ برا آدم نمیذاره که بیاد سایت و فعالیت داشته باشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
2790
2778
2791
2779
2792