2777
2789

خب همیشه که آدم حال روحیش خوب نیست. امینو براشون توضیح بده بگو ببین‌ من از رو تنبلی این اتفاق نیوفتاده چون همیشه نمره‌هام خوب بوده ولی شرایط روحیم خوب نبوده و نتونستم 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عصبی بشن براشون هیچی مهم نیست😭

متاسفم واقعا بهترین سن یه نفر رو باعث میشن با استرس بگذره ولی تو اهمیت نده روح و روانت خیلی مهم‌تره. اونا اگر می‌خوان خودشون برن درس بخونن. ولی تا جایی که میتونی با منطق براشون توضیح بده که این نمره تاثیری توی آینده‌ی تو نداره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
ببین چی این مدت خیلی تو مخی بودده برات یا اتفاق بدی که افتاده چی بوده اونو بهانه کن

مرسی

امیدوارم اعتراض بزنم نمره م زیاد بشه من نمیخوام اون کتابا رو دوباره بخونم 😭😭

مرسی امیدوارم اعتراض بزنم نمره م زیاد بشه من نمیخوام اون کتابا رو دوباره بخونم 😭😭

میتونی یه کار دیگم بکنی کارنامه تقلبی بسازی بدی به خانوادت که فک نکنم روت بشه و بتونی اینکارو بکنی و دزدکی بری امتحان بدی

اقا هستم 😑
میتونی یه کار دیگم بکنی کارنامه تقلبی بسازی بدی به خانوادت که فک نکنم روت بشه و بتونی اینکارو بکنی و ...

نمیتونم مدرسه رو اینکه اولیا بیاد کارنامه بگیره حساسه