2777
2789
عنوان

پدرم میگه صبرکن!

1405 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من میخوام مهریمو اجرا بذارم که پدرم میگه هنوز صبرکن شاید برگشتی عجولانه تصمیم نگیر...یک ماه و بیست روزه که من اینجام و واقعااا هم قصدم طلاقه ولی خانوادم چون دفعه قبل برگشتم فکرمیکنن بازم برمیگردم... شوهرمم هیچ پیام و تماسی بهم نزده و راضیه به طلاق ولی خانوادم نمیذارن مهرمو اجرا بذارم میگن زشته و از این حرفا..یعنی دنبال پول نیستن ولی من حقمو میخوام.بنظرتون برم مهریمو اجرا بذارم پدرم ناراحت میشه؟چون میگه با من مشورت نکردی و این حرفا..من فکرمیکنم الان مردم میگن این دختره منتظر اوناست که هیچ کاری نمیکنه و هیچ اقدامی و اینم بگم یه بارم دنبالم نیومدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم

سلام عزیزم.

هرگز خودت پیام نده  اونموقع میگن ببین دلش میخواد برگرده  داره به بهونه مهریه پیام میده یا زنگ میزنه. 

دوسال کنارش بودی یعنی ارزش یه التماس پیامکی هم نداشتی؟ الکی نازت می‌کشید...  میبینی حتی ذره ای برای برگشتنت تلاشی نمیکنه.چون می‌ترسه ننه اش ناراحت شه. شایدم مادرش  قول یه دختر دیگه رو بهش داده که صداش درنمیاد .

به هر حال همه کارها رو با پدرت انجام بده تا بفهمن پشتت هست. حتی راضیش کن که نصف مهره رو بگیری اما خودسرانه اقدام نکن برای اجرا 

ولی خیلی خوب میشد اجرا میذاشتی  . چون اجرا گذاشتن مهریه  خودش زنگ خطر و هشدار برای طرف هست.

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

سلام عزیزم. هرگز خودت پیام نده  اونموقع میگن ببین دلش میخواد برگرده  داره به بهونه مهریه ...

بله واقعا نمیدونم چی فکرمیکنن که حتی یه پیامم به من نمیده حتی به پدرش وقتی زنگ زده بود گفتم که پسرت این یک ماه سراغی از من گرفته که الان میخواید بیاید دنبالم؟هیچی نگفت...مادرشم مطمئنم خیلی وعده بهش داده که اینو ول کن یکی دیگرو واست میگیرم که نخواد مارو جدا کنه جونش به خانوادشه...ولی ته این ماجرا من بیچاره شدم که با 20سال سن مطلقه میشم:)

بله واقعا نمیدونم چی فکرمیکنن که حتی یه پیامم به من نمیده حتی به پدرش وقتی زنگ زده بود گفتم که پسرت ...

سلام عزیزم امیدوارم هر چی خیره برات اتفاق بیفته، اصلا یه درصدم به این فکر نکن که اسمت مطلقه میاد روت، عزیزم دوره ی این حرفا دیگه گذشته، یه زمانی طلاق تابو بزرگی بود اون زمان کلمه مطلقه هم خیلی سنگین بود، ولی نگاه کن به جامعه ی الان!!! دوره ی این حرفها گذشته، نگاه نکن که مطلقه هستی، اینجوری نگاه کن که یه دختر ۲۰ ساله ی جوونی که تااازه اول اول زندگی هستی. هزار جور برنامه بچین واسه خودت.

به نظرم خودت تصمیم بگیر خیلی به ناراحت شدن و نشدن اطرافیانت فکر نکن .چون در نهایت این زندگی توعه خوب و بدی هم بشه برای تو میشه و اسیبش بیشتر متوجه توعه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸