2777
2789
عنوان

عشق یا پول ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو عاشق کدومی ؟؟؟ 

فقط گفتی اونا دوست دارن 

هرکدوم دوس داری اونو انتخاب کن ولی خب اینو فراموش نکن که بی پولی زیادم خوب نیست و تحمل زیاو میخاد 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

آهان آره با چشمکی ک گذاشتی یادم اومد قربون مهربونیت قشنگم ی دنیا ممنون❤️ تو محیط کار باهم دیگ آشنا ... : /discussion/topic/11362330/%d8%b9%d8%b4%d9%82-%db%8c%d8%a7-%d9%be%d9%88%d9%84?postId=296741893

خب پس چرا نرسیدین به هم ، تا اینجا که خوب پیشرفته 😂❤️

این لینک تاپیک هست ، اولین نظر مال منه 😂😂😂 https://www.ninisite.com/discussion/topic/11351023 ...

بعد ک اون گفت ب خانوادش مادرش مخالفت کرد

شش ماه هرکاری از دستش برمیومد کرد تا رضایت مادرشو جلب کنه

خیلی رابطمون باهم دیگ خوب بود خیلیییی

هرروزم بخاطر کارمون هم دیگرو میدیم همه روی همدیگرو دیده بودیم چقدر اخلاقش عوض شد

مادرش خودشو زد ب بد حالی و غربتی بازی

آخرم بخاطر مادرش گفت نمیشه دیگ ادامه بدیم

اینم بگم چند سری مادرشو پدرشو فرستاد برای خاستگاری

اما شرطای عجیب غریب میذاشت مادره

انشاالله ک خدا بزنه ب کمرت زن😭

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
نه دوتاش خاستگارمن دومی فامیله  اولی همسایه

پس چرا اسم تاپیکت عشق یا پوله؟!😐وقتی عاشق هیچکدوم نیستی

بعد چرا میگی بی پوله یبار خیانت کرده؟!اگه همسایتونه و دوست نیستید!!

حرفات ضد و نقیضه..!!

خب اینطوری که پیش اومده ، پس چرا هنوز منتظری 😐💔🤦

چون هنوزم دوسش دارم🙂💔

چون میدونم خدا انتقام تک تک اشکایی ک ریختمو از اون زن میگیره

چون مطمعنم هنوزم علیرضا منو دوست داره❤️

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
بعد ک اون گفت ب خانوادش مادرش مخالفت کرد شش ماه هرکاری از دستش برمیومد کرد تا رضایت مادرشو جلب کنه ...

اون برای تو شرط میذاشته!!!عجب !!!کاش یکم خودتو دست بالا میگرفتی که اینجوری به خودش اجازه نده خوردت کنه...

چرا دخترا ارزش خودشونو نمیدونن...

قربونت برم عزیزم ❤️❤️ ، انشاالله که حتماً به هم میرسید ، خدا بزرگه نگران نباش ❤️😉

عزیزدلمی

انشاالله

بله خدا خیلی بزرگه و خیلی واقفه ب همه این اتفاقایی ک افتاده🥲❤️