2777
2789
عنوان

عشق یا پول ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 63 پست
یعنی دومی رو انتخاب کنم

کسی ک واقعاااا دوستت داره رو انتخاب کن😉

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
ببین عزیزم پول خیلی خوبه خیلی من فکرشم نمیکردم همین پول باعث جدایی منو عشقم بشه ای کاش علیرضا هیچی ...

میشه این ماجرا علیرضا رو تعریف کنی ؟ ، من خیلی تاپیک هات رو دیدم میگی صلوات بفرستین برگرده و دعا کنین و ... ، ، اگه دوست داشتی بگو عزیزم ❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه این ماجرا علیرضا رو تعریف کنی ؟ ، من خیلی تاپیک هات رو دیدم میگی صلوات بفرستین برگرده و دعا کنی ...

عزیزمم😁❤️

حالا راستشو بگو ببینم دعا میکردی برام😂😂😂😂

آره عزیزم تعریف میکنم🙂

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
عزیزم بقیه ویژگی ها رو که نگفتی اخلاق،تیپ شخصیتی‌،فرهنگ خانوادگی و اجتماعی،تیپ و قیافه،تحصیلات و کل ...

تیپ دوتاشون اوکیه  قیافشون هم اوکیه 

خانوادشونم واقعا دوتلشون خیلی خوبن 

اولی دیپلم دومی فوق دیپلم

عزیزمم😁❤️ حالا راستشو بگو ببینم دعا میکردی برام😂😂😂😂 آره عزیزم تعریف میکنم🙂

اره بخدا ، هم دعا کردم ، هم صلوات

تو یکی از تاپیک ها بهت گفتم که 

5 صلوات فرستادم برات ، انشالله علی‌رضا هم برمیگرده 😉❤️

اگه یادت باشه ❤️❤️ 

حالا منتظرم ، تعریف کن 😂😂

عزیزمم😁❤️ حالا راستشو بگو ببینم دعا میکردی برام😂😂😂😂 آره عزیزم تعریف میکنم🙂

این لینک تاپیک هست ، اولین نظر مال منه 😂😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11351023/%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d9%87%d8%b1%da%a9%d8%b3%db%8c-%da%a9-%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%82%d8%b7-%db%8c-%d9%84%d8%ad%d8%b8%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c%d8%af

اره بخدا ، هم دعا کردم ، هم صلوات تو یکی از تاپیک ها بهت گفتم که  5 صلوات فرستادم برات ، ا ...

آهان آره با چشمکی ک گذاشتی یادم اومد

قربون مهربونیت قشنگم ی دنیا ممنون❤️

تو محیط کار باهم دیگ آشنا شدیم 

شما فک کن سرپرست یا مسئول اونجا بود((درصورتی ک یه سمت دیگ داشت))

یک سال بود ک اونجا مشغول بودم 

یکم بد اخلاق بود کار منم جوری بود ک مستقیم با خودش کار میکردم ی چند سری خواستم از محل کارم بیام بیرون و دیگ نرم سرکار فقط بخاطر اخلاقش😂🥲

اما نتونستم ی حسی نمیذاشت برم فهمیدم ک دلم باهاشه🥲

درست بعد یکسال بهم گفت من بهت علاقه دارم و میخوام باهات وارد رابطه جدی بشم و میخوام با خانوادم درمیون بزارم توام درمیون بزار 

دومی البته باید بازم دقت کنی و بستگی به شخصیت خودت و طرف داره که به تفاهم برسین یا نه،،پول هم مهمه و دوست داشتن و عشق و تفاهمم مهمه این دو تا مکمل هم دیگه ان.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

پول مهمه عشقم مهمه ولی تعهد و مسئولیت پذیری و اخلاق از اینا مهم تره 

جفتش باهم 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

صددرصد پول

بعد یک سال عشق یادت میره بعد یادت میفته بی پولی چقدر بده.آقا یبارم ک خیانت کرده پس صددرصد پول

خودتو حروم اولی نکن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙