2777
2789
عنوان

اعصابم از شوهرم خورد شد

500 بازدید | 45 پست

مادرشوهر من تو مزرعشون داره یک خونه کوچیک میسازه دیروز رسید پرداخت رو از کیف شوهرم پیدا کردم بهش گفتم این برای چیه گفت برای مادرمه به مبلغ سه میلیون برای ماسه بود ولی ناخوان بود پاک شده بود نصفش 

متوجه نشدم بهش گفتم تو پرداخت کردی گفت نه از کارت مامانم ریختم به کارت اون یارو چون مامانش سواد نداره

ولی نمیذونم چرا دروغ میگه شماره پاک شده بود بعد ش ک رفت سرکار روی اون پرداختیه حرارت گرفتم مشخص شد حرارت روش گرفتم دیدم شماره کارت شوهرم بود 

اعصابم خورده خانواده اش با من خیلی لج هستن همش هم هروقت کارش داشته باشن یادشن برای همین خیلی فکرم درگیره الآنم فهمیدم از کارت خودش بود ولی دروغ گفت از کارت مامانم بوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسیده راستشو بگه چون میدونسنه اعصابشو خورد میکنی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

این مدلی حساس بودنت باعث شد که دروغ بگه بهت

خودت و بزن به بی خیالی به روش هم نیار

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

همون دیشب هم گفتن بهت

بیخیال  دنبال چی هستی.....اون خونه  اخرم  برا تو شوهرت  میمونه مادر شوهرت که  نمیخاد با خودش ببرش تو گور

..........کاری نکن  دیگه رسیدم  تو جیبش نگه نداره😑😑😑😑یک کاری کردی بهت دروغ میگه

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

درکت می کنم. شوهر منم شب عید یه ربع سکه به مادرش داده و بهم نگفته. بعد به من کوفت هم نداد. همیشه دستشون جلو بجه ها درازه و گدایی می کنن. خودشون بالای ۱۵ میلیون حقوق دارن. که واحد خونه رو خالی انداختن و اجاره نمیدن ولی از پسرا پول می گیرن

ماشالله مارپل هستي براي خودت👌

دروغ گفتن ذرست نيست

ولي اينكه مراوداتش با خانوادش چيع

بچه نيست كه عزيزم..با عقل خودش اينكارو كرده.

نهايت ميخىاي باهاش دعوا كني ميگه بول خودمه به تو چه.

كاري نكن علت شي براي دروغگويشش.

فقط از خرج و مخارح خودت نزن

💕

مردا مثل نقل و نبات دروع میگن

نمیدونم چراااا....

۱۲سال ازدواج کردم نفهمیدم چرا دروغ میگن...

سال اول ک ازدواج کرده بودیم پدر شوهرم شوهرمو صدا زد پچ پچ کردن،

برگشتنی ب همسرم گفتم فلان کار(مالی) رو واسه خانوادت کردی چرا نمیگی مگه من مخالفم؟

گفت خانوادم بم گفتن بت نگم...

از اون روز حس بدی نسبت ب تمام کاراشون پیدا کردم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️