2777
2789
عنوان

مولودی عید غدیر

277 بازدید | 12 پست

سلام به همه

من دوساله عروسی کردم بچه ندارم

میخام برا عیدغدیر ی مولودی زنونه بگیرم خونم ولی بلد نیستم خیلی جایی نرفتم ک بدونم

راهنماییم کنین لطفاا ک چیکار کنم؟ پذیرایی چی باشه؟ چ طوری باشه؟ به جز شربت و شیرینی چی آماده کنم؟ ی چیز خیلی مهم خودم لباس چی بپوشم؟

راستی احتمالا شلوغ بشه و ی جور مسجدی طوری باشه اونطوری نیس ک‌ فقط دور تا دور رو مبلا نشسته باشن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستش من با این جمعهای زنونه حال نمیکنم  ب نیت شادی امام زمان هزینه مولودی و مخارجش رو کمک کن ...

هرچی جای خودش. اینجوری که شما میگی مولودی امام ها و اعیاد تو جامعه کمرنگ میشه و کم کم از بین میره. مگه نباید نسل به نسل این اعیاد رو به بچه هامون برسونیم اگه از بین بره سال های بعد کی این اعیاد رو زنده نگه داره؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
هرچی جای خودش. اینجوری که شما میگی مولودی امام ها و اعیاد تو جامعه کمرنگ میشه و کم کم از بین میره. م ...

احسنت حرف حق👌🏻👌🏻👌🏻

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷
اعیاد توی شهر و محله ب اندازه کافی زنده نگه داشته میشن  دیگه نیاز نیست خونه به خونش کنیم

تو شهر و محله ی ما زیاد پر رنگ نیست

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من با استارتر بودم ن شما  یه عده فقط آماده هستن ک حمله کنن ب یه نظر متفاوت از نظر خودشون

ای بابا من کی حمله کردم. چیزی نگفتم که. فقط درد و دل کردم. تو شبکه های اجتماعی داریم به عنوان هم زبون حرف می‌زنیم. 

اعیاد توی شهر و محله ب اندازه کافی زنده نگه داشته میشن  دیگه نیاز نیست خونه به خونش کنیم

بر عکس عید غدیر باید خونه به خونه ام باشه که از یاد ها نره 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

اسی معمولا هر کی هر جور دوست داره در حد توانش میده .

میتونی شربت درست کنی گرم هست هوا با شربت پذیرایی کنی .

دونه پف فیل بگیر درست کن تو کیسه بزار .

بعضی ها ساندویچ الویه درست میکنن یا لای نون میزارن یا الان نون باگت گرون شده ظرف کوچیک میگیرن تک نفره توش الویه میزارن یه نون لواش کنارش تو کیسه فریزر .

اگه تونستی مثلا خیار و سیب بگیر تو بشقاب بزار .

مهم جشن هست که میگیری عزیزم بقیش هر چی خواستی بزار 

به اصل بچسب خودت رو انقدر درگیر هزینه نکن که پشیمون بشی.

اخ اخ شوکول یادم رفت اونم بگیر تونستی

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸