2789
عنوان

خاله زنکی

151 بازدید | 12 پست

ما با خواهر شوهر 3 سال اینا رابطه نداشتیم سردعوای من با مادرشوهرم اونم بدون حضور کلا دیگه نیومد خونمون ...بعد این مدت 5 ماهه حامله بود آشتی کردیم استراحت مطلق بود میخاست خونشو کابینت بزنه  با اینکه دل خوشی ازش نداشتم ولی دلم براش سوخت که همش دراز کش هس منو شوهرم رفتیم کمک .شوهرم خونشونو رنگ زد من درو پنجررو بعد کابینت زدن رفتیم تمیز کردیم چیدیم سرجاشون همسرش همش تشکر میکرد این لام تا کام نگفت انگار وظیفمون بوده حالا گذشت و کلی پشتم حف میزنه که زنداداشم حسوده به زندگی من حسادت میکنه و همش بد میگه ازم ...الان من حامله شدم تو این 8 ماه یکبار نیومده به من سر بزنه فقط مواقعی که شوهرم خونه هست با خودش هماهنگ میکنن میان و میرن ...اونروز مهمون داشتم خاله همسرم اونم بود از صب پیش هم بودیم یه کلمه به من حرفی نزده فقط هی به من میگه برو زایمان طبیعی کن طبیعی خوبه (خودش رفته سزارینا ) بعد شوهرم آخر سر که مهمونا میخاستن برن اومد خونه تو اون نیم ساعت کلی با شوهرم حف زده چیکار میکنین برا زایمان اگه پول نداری ببر طبیعی  اگه خواستین خونتونو تمیز کنین من میام کمک (حرثم گرفته چون همش دوس داره خودشو برا شوهرم شیرین کنه خب یه تعارفم به من بزنه کلا مدلش اینطوریه که میخاد بگه تو برام اهمیتی نداری و مهم داداشمه و اینا ) حالا کار بکن هم نیستا چون تنبله ولی نمیدونم به شوهرم بگم بیاد کمک یا نه ؟(نمیخام چون خواهر شوهرمه و بدم میاد ازش خود خودخواهانه تصمیم بگیرم )...خواهرام هستن و میگن ما تمیز میکنیم کمکی دارم 

اگه خواهرات هستن بیخیال اون شو اصن کم محلی کن 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه با یکی مشکل داری چه دلیلی داره میری خونه اش کارگری؟ با خودتون چند چندین؟ تکلیفتون رو با ادما و روابطتتون مشخص کنین تا مشکلات کمتر بشه، قهرین ۳سال رفت و امد ندارین بعد یهو میرین خونه شون کارگری؟ چرا واقعا؟

اگه با یکی مشکل داری چه دلیلی داره میری خونه اش کارگری؟ با خودتون چند چندین؟ تکلیفتون رو با ادما و ر ...

ببین من نمیخاستم برم شوهرم گف میرم کمک چن روز رفت بعد یه شب شوهر خواهر شوهرم اومده بود خونمون وسیله ببره برگشت هی تیکه اندخت که چرا نمیای خونه ما چون کار هست فراری  بعدم چون استراحت مطلق بود دلم نیومد اینطوری تو خاک و خول باشه 

ببین من نمیخاستم برم شوهرم گف میرم کمک چن روز رفت بعد یه شب شوهر خواهر شوهرم اومده بود خونمون وسیله ...

ببین عزیزم وقتی با یکی مشکل داریم خوشمون نمیاد ازش ، موقع کنار هم بودن حس بدی داریم، بهم اسیب میزنیم بهتره روابط کم باشه خیلی کم.اینکه میگی اومد تیکه انداخت بعد من دلم سوخت رفتم اینا همش بهانه ست. ی ادم بیشعوری بپده تیکه انداخته چه اهمیتی داره. میرفتن کارگر میگرفتن . عروس خانواده که ۳ سال باهاش قهر بوده چه دلیلی داره یهو بشه کلفت و کارگر و بره خونه تمیز کنه و رنگ بزنه؟ اشتباهاتمون رو قبول کنیم و براش توجیح نتراشیم. فکر نکن اگه لطفی کنی بعدا اونام در حقت لطف میکنن، نه، میشه وظیفه، شما یهو مهربون شدی چرا که بخوای بری خونه شون رو تمیز کنی؟ بیشتر ادای مهربونا رو خواستی در بیاری چون اسم کارتون مهربونی تیست. خودتو گول زدی که برم کار کنم  به همه نشون  بدم که من چقدر خوب و مهربونم که حتی با اینکه ۳ سال باهام قهر بودن من رفتم کار خونه اش رو کردم که اون اذیت نشه.اسم این مهربونی نیست که. بهتره باهاشون در حدخیلی کم و با رعایت احترام رفت و امد کنی. 

ببین عزیزم وقتی با یکی مشکل داریم خوشمون نمیاد ازش ، موقع کنار هم بودن حس بدی داریم، بهم اسیب میزنیم ...

اره میدونم اشتباه کردم جوگیر شدم همیشه اینطوری میشه اول کارو میکنم بعد میشینم بهش فکر میکنم ...خودمم از این حماقت و سادگی خستم وبخاط همون هرموقع کوچک ترین مسعله ای پیش میاد در رابطه با اونا میخام مشورت بگیرمکه با عقل ناقص خودم نرم جلو ...البته شوهرمم تو اینکه من به زیر پا کشیده میشم بی تقصیر نیس ولی اونم بگه نباید من ارزشمو میاوردم پایین

اره میدونم اشتباه کردم جوگیر شدم همیشه اینطوری میشه اول کارو میکنم بعد میشینم بهش فکر میکنم ...خودمم ...

اگه مشکلی با هزینه اش نداری پیش ی مشاور بری بد نیست که تله های روانیت رو بهت نشون بده و برطرفش کنی و اگه نمیتونی پیش مشاور بری فایلای صوتی دکتر هلاکویی خیلی خوبه. همه شون خوبن ، از عزت نفس گرفته تا ... حتما رو خودت کار کن 

کاش همون ۳سال رو ادامه میدادی الان فکر کنم پنج شیش،سال میشد و راحت داشتی زندگیتو میکردی.

واسه کار خونه‌ش هم کارگر میگزفت یا همسرشما به عنوان برادرش،میرفت کمکش ولی شما نه‌. هیچ وقت نرید خونه کسی انقد کار کتید مگه ببخشید ادم خونه‌ش هستید!!!!

الانم نیاز نیست بگید بیاد کمک همون بی محلی کن .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
کاش همون ۳سال رو ادامه میدادی الان فکر کنم پنج شیش،سال میشد و راحت داشتی زندگیتو میکردی. واسه کار خ ...

اسکول شدم والا بقول خانمی میگه تکلیفت با خودت معلوم نیس ....خون به مغزم نرسید یا چی نمیدونم